Οι Music & Friends στο Zulucast Talk

Οι μουσικοί παραγωγοί Αναστάσης Λουκά και Στέλιος Αντωνίου βρέθηκαν καλεσμένοι στο στούντιο του podcast “Zulucast Talk” και μίλησαν για αρκετά ενδιαφέροντα θέματα όπως η μουσική ως θεραπεία!

Ο Αναστάσης Λουκά ή Smilin Beats είναι Κύπριος μουσικός παραγωγός και mixing & mastering engineer έχοντας συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα στο χώρο της ραπ μουσική όπως επίσης και με μουσικούς άλλων ειδών. Ασχολήθηκε με τη δημιουργία μουσικής παραγωγής από νεαρή ηλικία ενώ μετέπειτα σπούδασε Μουσική Τεχνολογία στο University of Portsmouth. Το 2014 κέρδισε το διαγωνισμό του Thessaloniki Hip Hop Festival όπου έπρεπε να δημιουργήσει καινούρια μουσική παραγωγή για το κομμάτι του Anser “Οι άνθρωποι στα χρόνια μας”. Το 2017 άνοιξε το δικό του studio ηχογραφήσεων και παραγωγής στη Δερύνεια όπου έχουν περάσει δεκάδες καλλιτέχνες από εκεί.

Ο Στέλιος Αντωνίου είναι μουσικός που ασχολείται με την εκτέλεση, σύνθεση, παραγωγή και διδασκαλία. Σπούδασε στο Λονδίνο Music Performance and Production όπου παράλληλα με το ρόλο του Συνθέτη/σχεδιαστής ήχου συνεργάστηκε με Ομάδες και Καλλιτέχνες Σύγχρονου χορού με παραστάσεις στο Sadler’s Wells και Bunker Theater του Λονδίνου και έπειτα στο Θέατρο Ριάλτο Λεμεσου. Το 2019 άνοιξε το Beat Academy CY ένα πολυχώρο μουσικής που ασχολείται με την εκπαίδευση και την δημιουργία.

To podcast εδώ:

Θα βρείτε το podcast στο κανάλι Zulucast Talk στο YouTube αλλά και στο Facebook στη σελίδα Zulucast Talk.