Οι Ανδρέας Αχνιώτης Perales & Lucas Lepri στο Zulucast Talk

S04 Ep. #149: Summer Bonus Episode

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ

Στο ξεκίνημα της σεζόν 4 και σ’ ένα ξεχωριστό καλοκαιρινό επεισόδιο ο Ζανέττος Λουκά συνομιλεί με τον Ανδρέα Αχνιώτη Perales, δάσκαλο Μαύρης ζώνης στο Brazilian Jiu Jitsu και ιδιοκτήτη της σχολής Palaistra Jiu Jitsu και Lucas Lepri, 9 φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή στο Jiu Jitsu. Μιλάνε για το ξεκίνημα τους στο Brazilian Jiu Jitsu, πως το άθλημα έχει αλλάξει τη ζωή τους, το καλοκαιρινό “BJJ & Beach Camp” που γίνεται κάθε καλοκαίρι στην Κύπρο προσκαλώντας μεγάλα ονόματα του αθλήματος, το παιχνίδι στρατηγικής του Lucas Lepri, η ζωή στη Βόρεια Καρολίνα των ΗΠΑ και φυσικά τη συμμετοχή του στους παγκόσμιους αγώνες.

Ο ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ
Ο Ανδρέας Αχνιώτης Perales είναι δάσκαλος Μαύρης ζώνης στο Brazilian Jiu Jitsu και ιδιοκτήτης της σχολής Palaistra Jiu Jitsu στη Κύπρο. Παράλληλα είναι αθλητής Jiu jitsu με συμμετοχή σε κορυφαίες διοργανώσεις στο εξωτερικό έχοντας κερδίσει μεγάλες διακρίσεις, όπως τη τρίτη θέση το 2010 στο παγκόσμιο πρωτάθλημα United World Grappling στην Πολωνία και στο IBJJF European Championship στη Ρώμη.

Ο Lucas Lepri, είναι 9 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής σε μαύρες ζώνες και έχει κερδίσει όλα τα μεγάλα τουρνουά jiu jitsu στον κόσμο, ένα κατόρθωμα που έχουν καταφέρει ελάχιστοι μόνο αθλητές στην ιστορία. Γνωστός ως ένας από τους καλύτερους grapplers στον πλανήτη, ο Lucas είναι πλέον δάσκαλος Jiu Jitsu στη σχολή Lucas Lepri, στη πόλη Charlotte, της Βόρειας Καρολίνας στις ΗΠΑ.

Χορηγός επεισοδίου: Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου

Δείτε το podcast εδώ: