Η ζωή της Όντρεϊ Χέπμπορν γίνεται τηλεοπτική σειρά

Η ζωή της Όντρεϊ Χέπμπορν, της σταρ η οποία υπήρξε η επιτομή της κομψότητας και της χάρης, ξεκίνησε ως μπαλαρίνα, έγινε πρωταγωνίστρια στο πλευρό του Γκρέγκορι Πεκ σε ηλικία μόλις 24 χρονών και γοήτευσε τον πλανήτη στην ταινία «Πρωινό στο Τίφανις» θα γίνει τηλεοπτική σειρά.

Σύμφωνα με το Variety τη σειρά ανέλαβε η ιταλική εταιρεία παραγωγής που βρίσκεται πίσω από το «My Brilliant Friend» (που βασίζεται στο βιβλίο της Έλενα Φεράντε και συνεχίζεται για δεύτερη σεζόν) και το «The Young Pope» του Πάολο Σορεντίνο και τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν το 2020.

Η «Ωραία μου κυρία», που, εκτός από Όσκαρ, Τόνι, Έμμυ και Γκράμι, υπήρξε Πρέσβειρα Καλής Θέλησης της Unicef -και τιμήθηκε για το έργο της με το αμερικανικό Προεδρικό Μετάλλιο της Ελευθερίας- η Βρετανίδα που καθιέρωσε το «μικρό μαύρο φόρεμα» (διά χειρός Ζιβανσί), έφυγε από τη ζωή το 1993, σε ηλικία 63 ετών.

Οι γιοι της, Σον Φέρερ και Λούκα Ντότι ίδρυσαν μετά τον θάνατο της το Audrey Hepburn Children’s Fund, το οποίο συγκεντρώνει πόρους για τα ευάλωτα παιδιά σε όλο τον κόσμο.

Το σενάριο της αγγλόφωνης σειράς, που προς το παρόν είναι ατιτλοφόρητη, συνυπογράφουν ο γιος της Χέπμπορν, Λούκα Ντότι (τον οποίον απέκτησε από τον δεύτερο γάμο της με τον Ιταλό ψυχίατρο Αντρέα Ντότι) και ο Ιταλός δημοσιογράφος και συγγραφέας Λουίτζι Σπινόλα.

Άλλωστε, οι δυό τους έγραψαν το 2015 το μπεστ σέλερ «Audrey at Home», ένα βιβλίο μεταξύ βιογραφίας και βιβλίου μαγειρικής, με συνταγές, επιστολές και άγνωστες οικογενειακές φωτογραφίες της υπέροχης Όντρεϊ.

Huffpost.gr