Ξύπνησε από το κώμα την ώρα που θα του έλεγαν το τελευταίο αντίο…

Ο Scott Marr εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο στις 12 Δεκεμβρίου. Έπεσε σε κώμα και ανακοινώθηκε στην οικογένειά του πως δεν θα τα καταφέρει. Οι γιατροί τον έβγαλαν από τη μηχανική υποστήριξη, όμως, παρόλες τις εκτιμήσεις, ο άντρας κατάφερε να ξυπνήσει.

Ο γιος του 61χρονου τον βρήκε ακίνητο στο σπίτι τους στην Νεμπράσκα, ανέπνεε, όμως, δεν είχε επαφή με το περιβάλλον. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο όπου, δυστυχώς, η οικογένειά ενημερώθηκε πως η κατάσταση του ήταν μη αναστρέψιμη.

«Ο νευρολόγος είπε πως αν υπήρχε κάτι που μπορεί να κάνει θα το έκανε, όμως, έπρεπε να προετοιμαστούμε για την πραγματικότητα», είπε η Preston Marr, κόρη του 61χρονου στο τηλεοπτικό σταθμό KETV7. «Μας είπαν πως πέθαινε εγκεφαλικό, έτσι είπαμε αντίο πριν τραβήξουμε την πρίζα. Κλείσαμε τα μηχανήματα και περιμέναμε δίπλα του».

Η οικογένειά του έφυγε από το νοσοκομείο, κανόνισε τα της κηδείας του, όμως, την επόμενη μέρα η κόρη του έλαβε ένα τηλεφώνημα από τη γιατρό του. Της ζήτησαν να πάει στο νοσοκομείο.

«Όταν πήγαμε, μπήκα μέσα για να του μιλήσω, όπως έκανα τόσο καιρό. Είπα ‘γεια μπαμπά’ και μου χαμογέλασε. Νόμιζα ότι ονειρευόμουν. Ήταν η πιο τρελή στιγμή της ζωής μου», είπε και συμπλήρωσε: «Έτριβα τα μάτια μου για να πιστέψω ότι συνέβαινε πραγματικά».

https://twitter.com/MethodistHealth/status/1080923961331011584/photo/1?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1080923961331011584&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.cnn.gr%2Fnews%2Fkosmos%2Fstory%2F160902%2Fanthropos-thayma-kanonisan-tin-kideia-toy-alla-aytos-diepseyse-oles-tis-provlepseis

cnn.gr