Το τρυφερό αίτημα νεαρής θαυμάστριας στην Κέιτ Μίντλετον

Η Κέιτ Μίντλετον είχε πρόσφατα ένα πολύ τρυφερό αίτημα από μια νεαρή θαυμάστρια της βασιλικής οικογένειας.

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ βρέθηκαν στην πόλη Νταντί της Σκωτίας για μια ημέρα γεμάτη συναντήσεις με τοπικές κοινότητες και οικογένειες, όταν σταμάτησαν στο δρόμο, για να χαιρετήσουν τον κόσμο που περίμενε για να τους δει από κοντά. Παρά το κρύο, η Κέιτ ήταν εντυπωσιακή στο μπλε-πράσινο φόρεμα του οίκου Alexander McQueen, το μαύρο καλτσόν της και τις μπότες. Τα λαμπερά, καστανά μαλλιά της ήταν ελαφρώς κυματιστά και μάλλον τόσο όμορφα ώστε να μην μπορεί να αντισταθεί η μικρή θαυμάστρια.

Σαφώς γοητευμένο, το κορίτσι έκανε χειραψία στην Κέιτ, αφού πρώτα της ζήτησε να χαϊδέψει τα μαλλιά της, προκαλώντας γέλιο στη Δούκισσα και μητέρα τριών παιδιών: του πρίγκιπα Τζορτζ, της πριγκίπισσας Σάρλοτ και του πρίγκιπα Λούι.

https://www.youtube.com/watch?v=pHTTUYNm2ac

Ο φωτογράφος της βασιλικής οικογένειας Μαρκ Στούαρτ, έγραψε ένα τουίτ κατά τη διάρκεια της συνάντησης της Δούκισσας με τον κόσμο, όπου συμπεριλάμβανε μια είδηση για τον πρίγκιπα Λούι.

«Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ είπε στον κόσμο στο Νταντί ότι θα ήθελε πολύ να φέρει τα παιδιά της στο νέο μουσείο V&A και μοιράστηκε το γεγονός ότι ο πρίγκιπας Λούι μπουσουλάει γρήγορα».

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους στη Σκωτσέζικη πόλη, το βασιλικό ζεύγος επισκέφτηκε το νέο μουσείο Victoria & Albert, όπου η Κέιτ μίλησε για το ρόλο της ως επίσημη υποστηρίκτρια. «Τον περασμένο Φεβρουάριο, ήμουν πολύ ενθουσιασμένη με το γεγονός ότι μου ζητήθηκε να υποστηρίξω το μουσείο. Σήμερα, σχεδόν ένα χρόνο μετά, είμαι χαρούμενη που στέκομαι στο νέο V&A, ένα μουσείο το οποίο χτίστηκε στην πόλη του Νταντί για τη Σκωτία. Το V&A έχει δείξει τι μπορεί να επιτευχθεί όταν ένας οργανισμός πραγματικά σκέφτεται πώς μπορεί να εξυπηρετήσει ανθρώπους από όλες τις κοινότητες κατά μήκος της χώρας μας. Ελπίζω αυτό να αποτελέσει έμπνευση, για να γίνουν κι άλλα τέτοια όμορφα έργα», είπε η Δούκισσα του Κέιμπριτζ.

huffpost.gr