Ταχυδακτυλουργός «κόβει» στα δύο το μωρό του σε ένα απίστευτο τέχνασμα

Viral έγινε το βίντεο που ανέβασε στο Facebook, ο Justin Flom, ένας επαγγελματίας ταχυδακτυλουργός από τις ΗΠΑ, στο οποίο «κόβει» στα δύο τη μικρή του κόρη ενώ εκείνη κοιμάται.

Το βίντεο έχει εκατομμύρια views και οι χρήστες των κοινωνικών δικτύων προσπαθούν να καταλάβουν τι κρύβεται πίσω από το τέχνασμά του.

Σε αυτό φαίνεται η μικρή Haven να κοιμάται ήρεμη πάνω σε ένα τραπεζάκι, όταν την πλησιάζει ο μπαμπάς της και τοποθετεί δύο εικονογραφημένα βιβλία πάνω στο στομάχι της. Στη συνέχεια ο Flom τραβάει το ένα βιβλίο προς τα δεξιά μαζί με το κάτω μέρος του σώματος του μωρού.

Το κόλπο του έχει ήδη προβληματίσει τους χρήστες των κοινωνικών δικτύων οι οποίοι έχουν αναπτύξει κάθε είδους θεωρία για το πως ο Flom κατάφερε το τέχνασμά του. Σύμφωνα με τη θεωρία που υποστηρίζουν οι περισσότεροι, ο Flom χρησιμοποίησε έναν καθρέφτη για να κρύψει το πραγματικό σώμα του μωρού.

Άλλοι χρήστες αναφέρουν ότι δεν βιντεοσκόπησε ολόκληρη τη σκηνή και έκρυβε τα πόδια του μωρού κάτω από την κουβερτούλα, ενώ δημοφιλής είναι και η θεωρία του μοντάζ.

Όπως και να έχει πάντως το βίντεο μέχρι στιγμής έχει περισσότερες από 143 εκατομμύρια προβολές γεγονός που σημαίνει ότι ο Flom πέτυχε τον στόχο του.