Τα «Φιλαράκια» γιορτάζουν 24 χρόνια από την προβολή του πρώτου επεισοδίου

Είτε το πιστεύετε, είτε όχι, τα «Φιλαράκια», μια από τις πιο δημοφιλείς σειρές της αμερικανικής τηλεόρασης, γιόρτασε πρόσφατα την 24η επέτειο.

Το πρώτο από τα 236 επεισόδια προβλήθηκε ένα βράδυ του 1994 στο τηλεοπτικό δίκτυο NBC και άλλαξε το τηλεοπτικό τοπίο για πάντα, συστήνοντας τη σειρά, οι ατάκες της οποίας έμειναν στην ιστορία και τις θυμόμαστε ακόμα.

Οι τότε νεαροί πρωταγωνιστές Τζένιφερ Άνιστον, Ντέιβιντ Σουίμερ, Ματ ΛεΜπλανκ, Μάθιου Πέρι, Λίσα Κούντροου και Κόρτνει Φοξ, έγιναν σταθερή παρέα για εκατομμύρια θεατές και μετά από τόσες επαναλήψεις, η σειρά αγαπήθηκε και από τις νεότερες γενιές.

Στις 23 Σεπτεμβρίου, ημέρα που τα «Φιλαράκια» έκαναν πρεμιέρα πριν από 24 χρόνια, πολλοί θαυμαστές της σειράς αποτίμησαν φόρο τιμής στο Τουίτερ, δημοσιεύοντας στιγμιότυπα από τα αγαπημένα τους επεισόδια.

Με τόσες αναβιώσεις σειρών από τη δεκαετία του ’90 και τις αρχές του ’00, οι λάτρεις του «Friends» ζητούν συνέχεια νέα επεισόδια. Κι ενώ κάποιοι από τους ηθοποιούς θα ήθελαν μια τηλεοπτική επανένωση, ο Μάτ Λε Μπλανκ απέρριψε πρόσφατα την ιδέα νέων γυρισμάτων, λέγοντας ότι στη σημερινή εποχή, «θα ήταν μια διαφορετική σειρά».