Η κοπέλα με το πιο τριχωτό πρόσωπο στον κόσμο, ξυρίστηκε για χάρη ενός έρωτα

Η κοπέλα που μπήκε στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες για το πιο τριχωτό πρόσωπο στον κόσμο, τελικά ξυρίστηκε επειδή ερωτεύτηκε.

Η Supata Sasuphan, 17 χρονών από τη Μπανγκόκ της Ταϊλάνδης, υποφέρει από μια σπάνια ασθένεια που ονομάζεται Σύνδρομο του Ambras, γνωστή και ως Σύνδρομο του Λυκανθρώπου, που προκαλεί ανεξέλεγκτη τριχοφυΐα.

Προς το παρόν δεν υπάρχει θεραπεία για την ασθένεια, επομένως οι πάσχοντες από το σύνδρομο έχουν τη δυνατότητα είτε να ξυρίζονται είτε να χρησιμοποιούν άλλες μεθόδους όπως το τσιμπιδάκι και το laser. Για την Sasuphan η θεραπεία με laser απέτυχε όσες φορές τη δοκίμασε. Ωστόσο παραμένει αισιόδοξη παρόλο το bullying που υπέστη στο σχολείο.

Το 2010, κατά τη διάρκεια της τελετής των Ρεκόρ Γκίνες στη Ρώμη, είπε: «Δεν αισθάνομαι διαφορετική από τους άλλους και έχω πολλούς φίλους από το σχολείο. Πολλοί άνθρωποι με έχουν κοροϊδέψει, με έχουν αποκαλέσει μαϊμού, αλλά πλέον έχουν σταματήσει.»

Όπως είπε πρόσφατα ο πατέρας της στον τοπικό τύπο, η Sasuphan αποφάσισε να ξυρίσει τελικά το πρόσωπό της επειδή ερωτεύτηκε ένα αγόρι.

Είναι πολύ ευχαριστημένη με τη σχέση και όπως έγραψε στο Facebook της: «Δεν είναι απλά ο πρώτος μου έρωτας, είναι ο έρωτας της ζωής μου.»

supata2