Η Κέιτ Μίντλετον έχει κρυφό προφίλ στα social media!

Μετά την αποκάλυψη πως ο Πρίγκιπας Χάρι είχε ψεύτικο προφίλ στο Facebook όπου ονομαζόταν Σπάικ Γουέλς, τώρα αποκαλύπτεται πως και η Κέιτ Μίντλετον δραστηριοποιείται κρυφά στο Διαδίκτυο.

Ο λόγος που είναι κρυφός ο λογαριασμός της Δούκισσας του Κέμπριτζ είναι επειδή τα μέλη του Παλατιού της Βρετανίας δεν επιτρέπεται λόγω πρωτοκόλλου να έχουν προφίλ μαζί με όλους τους άλλους κοινούς θνητούς στο Διαδίκτυο.

Βέβαια η Κέιτ Μίντλετον δεν έχει προφίλ στο Facebook ή στο Instagram, καθώς όπως αποκάλυψε το περιοδικό OK της Βρετανίας, η 36χρονη διαθέτει το δικό της προφίλ σε γκρουπ μαμάδων και συγκεκριμένα στο διάσημο Mumsnet όπου η ίδια δίνει και δέχεται συμβουλές κι από άλλες μαμάδες.

Στο εν λόγω διαδικτυακό γκρουμ μαμάδων, αλλά και σε ένα ακόμη το Babycentre, η Κέιτ Μίντλετον δεν μιλά ως Δούκισσα, αλλά ως μία απλή μητέρα με άλλο όνομα.

Φαίνεται, λοιπόν, πως παρ΄όλο που ζει σε ένα Παλάτι και η ίδια έχει έννοιες και ανησυχίες για την ανατροφή των τριών παιδιών της, του Τζορτζ, της Σάρλοτ και του Λούις με αποτέλεσμα να στραφεί κι εκείνη στο Διαδίκτυο όπου χιλιάδες μαμάδες μοιράζονται τις ανησυχίες τους.

Πάντως την αποκάλυψη έκανε μία πηγή από το στενό περιβάλλον της Κέιτ στο περιοδικό, αναφέροντας:

«Έχει ανώνυμο προφίλ και κάνει απλά ερωτήσεις για ζητήματα που αφορούν τα παιδιά. Αυτά τα γκρουπ μαμάδων έχουν βοηθήσει την Κέιτ, παρόλο που δεν θα παραδεχτεί ποτέ δημόσια πως έχει στραφεί για βοήθεια σε αυτά. Ένα από τα θέματα που έχει ποστάρει είναι το αν πρέπει τα παιδιά να βλέπουν κινούμενα σχέδια πριν πάνε για ύπνο και είχε αναφέρει πως διαφωνεί σε αυτό με τον σύζυγό της», ανέφερε η πηγή.