Καρχαρίας δάγκωσε μοντέλο του Instagram ενώ έκανε φωτογράφηση

Στενή επαφή με έναν καρχαρία κατά τη διάρκεια φωτογράφησης στις Μπαχάμες είχε η Καταρίνα Ζατρούτσκι- 19χρονη φοιτήτρια και μοντέλο του Instagram.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του BuzzFeed, έναν μήνα πριν, η Ζατρούτσκι πήγε στις Μπαχάμες με τον φίλο της και την οικογένειά του, και τράβηξαν φωτογραφίες. Μία ημέρα, γυρνώντας από το φαγητό, είδαν σε ένα σημείο να κολυμπούν καρχαρίες τροφοί, και αρκετοί άνθρωποι κοντά τους, οπότε και θέλησε να τραβήξει φωτογραφία, καθώς το συγκεκριμένο είδος καρχαριών θεωρείται ιδιαίτερα ήμερο, και πολλοί έχουν ανεβάσει φωτογραφίες μαζί τους στο Instagram- μάλιστα, το κολύμπι με το συγκεκριμένο είδος καρχαριών θεωρείται συνηθισμένη δραστηριότητα στις Μπαχάμες.

Η Ζατρούτσκι βούτηξε μέσα και…ένας καρχαρίας εξέφρασε την αντίθεσή του, δαγκώνοντάς την στο χέρι (!). Παρόλα αυτά, διατήρησε αξιοθαύμαστα την ψυχραιμία της, βγάζοντας το χέρι από το νερό για να μη στάξει αίμα και αναστατώσει τους καρχαρίες.

Όταν βγήκε από το νερό, διαπίστωσε ότι το τραύμα δεν ήταν ιδιαίτερα σοβαρό, και η ίδια τονίζει πως ήταν πολύ πολύ τυχερή, καθώς τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι πολύ χειρότερα. Η ίδια ανέβασε εικόνες στο Instagram, και υπογράμμισε πως δεν θεωρεί ότι οι καρχαρίες έκαναν κάτι πέρα από το φυσιολογικό, καθώς ήταν αυτή που είχε «εισβάλει» στον φυσικό τους χώρο.