Η γυναίκα που ξόδεψε 1.000.000 σε πλαστικές

Χειρουργικές επεμβάσεις αξίας 1 εκατομμυρίου δολαρίων έχουν μετατρέψει μια πρώην εξαρτημένη στα ναρκωτικό και πάσχουσα από ανορεξία σε “μοντέλο” του Instagram με πάνω από 170.000 ακόλουθους.

Η Κλάρα Λίμα, γνωστή και ως «Kitana Savage» υποστηρίζει ότι ξεπέρασε τις διατροφικές διαταραχές που την βασάνιζαν, τον εθισμό στα ναρκωτικά καθώς και το θάνατο των γονέων της ότι είναι τώρα η γυναίκα που πάντα ήθελε να είναι.

Η 28χρονη από την Τσεχική Δημοκρατία που τώρα ζει στο Μαϊάμι έχει κάνει 3 επεμβάσεις στα οπίσθια και άλλες 4 στο στήθος και αυτές είναι μόνο 7 από τις δεκάδες πλαστικές επεμβάσεις και μικροεπεμβάσεις που έχει κάνει στην Βραζιλία συνολικής αξίας 1 εκατομμυρίου δολαρίων.

Όπως υποστηρίζει η ίδια η εμφάνιση δεν ήταν ο μοναδικός λόγος που έκανε όλες αυτές τις επεμβάσεις αφού την βοήθησαν ουσιαστικά στο να ξεπεράσει τα προβλήματα της και κύριος τις διατροφικές διαταραχές που την οδήγησαν και στα ναρκωτικά. Μάλιστα η ίδια δήλωσε ότι “Ήμουν εθισμένη στα ναρκωτικά για μεγάλο χρονικό διάστημα. Θα έκανα κοκαΐνη μόνο και μόνο για να μην πεινάω…Έκανα από ένα έως πέντε γραμμάρια την ημέρα. Κάπνιζα δύο πακέτα τσιγάρα. Έπινα. Είχα εγκαταλείψει εντελώς τη ζωή μου.”

Μετά από ένα ιδιαίτερα τρομακτικό επεισόδιο με το ναρκωτικά στο Μεξικό, όπου η Κλάρα ήταν πεπεισμένη ότι θα πεθάνει, άρχισε να κάνει σημαντικές αλλαγές στη ζωή της.

Πραγματοποίησε την πρώτη πλαστική χειρουργική της στις 21 με εμφυτεύματα για να ενισχύσει το στήθος της. Πολλές χειρουργικές επεμβάσεις αργότερα, η Κλάρα μεταμορφώνεται και λέει ότι χρησιμοποιώντας τα χρήματά της κληρονομιάς για να επενδύσει στον εαυτό της ήταν “η καλύτερη επένδυση που έκανε ποτέ”.

Δείτε το video:

E-Radio.gr