Γιατί είχε «εξαφανιστεί» ο Μάθιου Πέρι από τα κοινωνικά δίκτυα;

Τον Αύγουστο είχε κυκλοφορήσει η φήμη ότι ο ηθοποιός είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

«Τρεις μήνες σε ένα νοσοκομειακό κρεβάτι. Τσεκ.», έγραψε ο Μάθιου Πέρι στο Twitter. Με το tweet αυτό επανεμφανίστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο αγαπημένος ηθοποιός της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς «Τα Φιλαράκια», που δεν είχε ανεβάσει τίποτα από τις 23 Μαρτίου.

Τον Αύγουστο είχε κυκλοφορήσει η φήμη ότι ο ηθοποιός είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Τότε εκπρόσωπος του Πέρι είχε δηλώσει ότι «υποβλήθηκε πρόσφατα σε χειρουργική επέμβαση σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες για να αποκαταστήσει τη διάτρηση που είχε υποστεί ο γαστρεντερικός σωλήνας του και είναι ευγνώμων για την ανησυχία που δείχνετε, αλλά ζητάει τη συνέχιση της προστασίας της ιδιωτικής του ζωής καθώς βρίσκεται στην αποθεραπεία».

Ο ηθοποιός κατά καιρούς μιλάει με ειλικρίνεια για τις μάχες που έχει δώσει στη ζωή του. Δεν δίστασε να μιλήσει για τον αγώνα που έδωσε για να απεξαρτηθεί από το αλκοόλ, αλλά και για τη βοήθεια που παρείχε σε άλλα άτομα για να αποτοξινωθούν. Είχε δηλώσει τότε στο The Hollywood Reporter: «Είχα πολλά σκαμπανεβάσματα στη ζωή μου και πολλά θαυμάσια βραβεία. Αλλά το καλύτερο πράγμα για μένα είναι ότι αν κάποιος αλκοολικός έρθει και μου πει: “Θα με βοηθήσεις να σταματήσω να πίνω;”. Θα του πω: “Ναι, ξέρω πώς μπορείς να το πετύχεις”».