Έξι λόγοι για να ξυπνάς νωρίς το πρωί!

Μόλις χτυπήσει το ξυπνητήρι αποχωρίσου αμέσως τα παπλώματα και ξεκίνησε την ημέρα σου.

Τα πλεονεκτήματα:

Ξεκινάς με ηρεμία την ημέρα σου -βάζοντας νωρίτερα το ξυπνητήρι δεν έχεις το άγχος να ετοιμάζεσαι με τη ψυχή στο στόμα. Φτιάχνεις τον καφέ και το τοστ σου και μπορείς να καθίσεις στη βεράντα ή το καθιστικό σου να τα απολαύσεις.

Οργανώνεις σωστά το πρόγραμμα σου -Με μια κούπα ζεστό καφέ έχεις το χρόνο που χρειάζεσαι για να φτιάξεις το ημερήσιο πρόγραμμα σου. Βάλε προτεραιότητες για να έχεις χρόνο και για τον εαυτό σου.

Απολαμβάνεις το πρωινό σου ντουζ και ετοιμάζεσαι με την ησυχία σου -από το να τρέχεις τελευταία στιγμή και να ψάχνεις τι να φορέσεις ήρθε η στιγμή να τα κάνεις με τάξη για να τα απολαύσεις κιόλας. Πάρε το χρόνο σου και επίλεξε ανάλογα με το πως νιώθεις τι θα φορέσεις.

Διαβάζεις ένα βιβλίο -μπορεί μέσα στην ημέρα να μην έχεις το χρόνο για διάβασμα οπότε με το πρωινό ξύπνημα είναι μια καλή ευκαιρία να προχωρήσεις το αγαπημένο σου βιβλίο.

Πηγαίνεις για γυμναστική -θα αισθανθείς πολύ όμορφα αν ξεκινήσεις με πρωινή γυμναστική και θα είσαι καλοδιάθετος/η όλη την ημέρα.

Ετοιμάζεις το γεύμα που θα πάρεις μαζί σου στη δουλειά -από το να παραγγείλεις καλύτερα να ετοιμάσεις έστω μια σαλάτα ή ένα τοστ.

Ξεκινώντας νωρίτερα την ημέρα σου μπορείς να απολαύσεις την κάθε στιγμή. Γιατί επιτρέπεις στον εαυτό σου να σηκωθεί αγχωμένος από το κρεβάτι, ενώ μπορείς να ξυπνήσεις νωρίτερα και να κάνεις πράγματα με ηρεμία. Γιατί να φύγει νηστικός από το σπίτι σου και να μην ετοιμάσεις ένα γρήγορο πρωινό;

solife.gr