Έψαχνε τη «Νικόλ» μίλησε με 246 συνονόματες & την βρήκε!

Αγόρι γνωρίζει κορίτσι. Του αρέσει αλλά δεν έχει τα στοιχεία της. Ο Κάρλος Ζετίνα γνώρισε τη Νικόλ. Σκετο, τίποτε άλλο, ούτε τηλέφωνο, ούτε μέιλ. Την ξαναβρήκε όμως.

«Πλέον, έχουμε ένα δίκτυο από Νικόλ», αφηγήθηκε στο Γαλλικό Πρακτορείο η Νικόλ Μαναόγκ, φοιτήτρια στο τμήμα Επικοινωνίας.

Ο Κάρλος, φοιτητής στο ίδιο πανεπιστήμιο στην Αλμπέρτα, γνώρισε τη Νικόλ Τούτενελ το απόγευμα της 8ης Σεπτεμβρίου. Όταν συνειδητοποίησε πως δεν ήξερε τίποτε άλλο για αυτήν, προχώρησε στην εξής απλή κίνηση:

Έστειλε ένα e-mail σε όλες τις Νικόλ, με τον τίτλο «Σε συνάντησα χθες το βράδυ και μου έδωσες λάθος τηλέφωνο».

Η κοπέλα όμως δεν διέθετε ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, καθώς έρχεται από την Ολλανδία και βρίσκεται στον Καναδά με πρόγραμμα ανταλλαγής.

Η… υπόθεση όμως δεν ήταν χαμένη, καθώς έχουν e-mail όλε ςοι άλλες Νικόλ, οι οποίες άρχισαν να ανταλλάσουν μεταξύ τους εκατοντάδες μηνύματα. Αποφάσισαν μάλιστα να συναντηθούν μεταξύ τους.

«Δημιουργήσαμε μια σελίδα στο Facebook για όλες μας (τις Νικόλ) και μιλούσαμε. Είναι ωραίο που η τεχνολογία μας επέτρεψε να γνωριστούμε», είπε η Νικόλ Ρατγκέμπερ, φοιτήτρια στο τμήμα Θεατρικών Σπουδών. Από το μεσημέρι της επόμενης ημέρας, πολλές Νικόλ συναντήθηκαν σε μπαρ κοντά στο πανεπιστήμιο, στη συνοικία Κένσινγκτον του Κάλγκαρι. Μάλιστα, στη μεγάλη παρέα υπήρχαν και καθηγήτριε αλλάς και υπάλληλοι του πανεπιστημίου.

«Όταν έστειλε το μήνυμα ο Κάρλος, δεν έκανε καμία διάκριση, επομένως το έλαβαν όλες», εξήγησε η Νικόλ Ντιγκρέ, μια από τις φοιτήτριες που δημιούργησαν τη σελίδα «Η χθεσινοβραδινή Νικόλ».

Όπως συμβαίνει με πολλά φλερτ αλλά και έρωτες η «πραγματική Νικόλ», όπως την αποκαλούν πλέον, πληροφορήθηκε τα γεγονότα από μια φίλη της, το βράδυ της Παρασκευής. Σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ, επικοινώνησε με τον Κάρλος και κανόνισαν να πιουν έναν καφέ μαζί αυτήν την εβδομάδα.

Να που υπάρχουν και ωραίες πλευρές στον κόσμο του διαδικτύου…