Δείτε τι ισχυρίστηκε για να μην πάει στη δουλειά…

Ο Φεφάρ διορίστηκε υπεύθυνος μηχανικός για την κατασκευή φράγματος στην πολιτεία Γκουτζαράτ το Σεπτέμβριο του 2017, ένα έργο δύσκολο που θα έδινε ζωή στη τοπική κοινωνία. Οι εργασίες προχωρούσαν κανονικά, και το έργο ήταν μέσα στο χρονοδιάγραμμα που είχε δώσει η εταιρεία που το ανέλαβε.

Όμως πριν λίγες ημέρες ο Φεφάρ, δεν πήγε στην εργασία του. Η εταιρεία όταν τον κάλεσε για να μάθει τι έγινε, έμεινε έκπληκτη με όσα άκουσε.

«Είμαι ο Κάλκι, η 10η μετενσάρκωση του Λόρδου Βισνού» Αυτή ήταν η απάντηση του μηχανικού που μάλιστα θα πάει και στα δικαστήρια για να το αποδείξει και να δικαιωθεί.


Είναι τόσο σίγουρος που κατέθεσε και μήνυση και διεκδικεί αποζημίωση. «Ακόμα κι αν δεν το πιστεύετε, είμαι πράγματι η δέκατη ενσάρκωση του Λόρδου Βισνού και θα το αποδείξω τις επόμενες ημέρες» δήλωσε στους δημοσιογράφους. «Συνειδητοποίησα ότι είμαι το σκεύος του Κάλκι όταν ήμουν στο γραφείο μου το Μάρτιο του 2010. Από τότε, έχω θεϊκές δυνάμεις. Γελάτε μαζί μου γιατί είστε ανίκανοι να δείτε το Θεό εντός μου» επέμεινε. Ισχυρίστηκε μάλιστα ότι έσωσε την Ινδία από την ξηρασία, προσθέτοντας: «Ακριβώς επειδή είμαι το σκεύος του Κάλκι, έβρεξε πολύ στην Ινδία».

Εμείς περιμένουμε την πολύκροτη δίκη, για να μάθουμε την εξέλιξη.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
Για να λαμβάνετε κάθε εβδομάδα στο email σας τα καλύτερα άρθρα του VANTAGEMAG.COM