Χάρι και Μέγκαν: 5 κανόνες που πρέπει να ακολουθήσουν μετά την γέννηση του μωρού

Ως γνωστόν το βασιλικό ζευγάρι, ο πρίγκιπας Χάρι και η δούκισσα Μέγκαν αναμένουν το πρώτο τους παιδί που θα γεννηθεί κάποια στιγμή μέσα στον Απρίλιο. Την γέννηση του παιδιού όμως θα ακολουθήσει και μια σειρά από κανόνες που πρέπει να τηρήσουν και οι δύο γονείς.

Είναι το βασιλικό πρωτόκολλο εξάλλου!

Αρκετοί συμφωνούν ότι αυτό το ζευγάρι είναι διαφορετικό από τα υπόλοιπα βασιλικά ζευγάρια (η Μέγκαν κάνει ότι μπορεί για να τους διατηρήσει αυτήν την εικόνα), ωστόσο έχουν ακολουθήσει αρκετές βασιλικές παραδόσεις μέχρι τώρα και σίγουρα θα συνεχίσουν να ακολουθούν και άλλα έθιμα των συγγενών τους.

Ήδη η εγκυμονούσα δούκισσα έχει υποσχεθεί να ακολουθήσει τον πρώτο βασιλικό κανόνα κρατώντας το φύλο του μωρού μυστικό.

Ας δούμε όμως όλους τους βασιλικούς κανόνες με τη σειρά:

Το φύλο του μωρού πρέπει να κρατηθεί κρυφό
Ούτε και οι ίδιοι ξέρουν αν το επερχόμενο μωρό θα είναι αγόρι ή κορίτσι. Οι βασιλικοί φανς θα μάθουν το φύλο του μωρού λίγες ώρες αφότου γεννηθεί. Όταν η Μέγκαν που είναι 7 μηνών έγκυος πλέον, ερώτηθηκε από το Hello Magazine για το εάν θέλει να γνωρίζει το φύλλο του μωρού απάντησε «Όχι, θέλω να είναι έκπληξη». Πάντως ο πρίγκιπας Χάρι ήδη έχει εκφράσει την προτίμηση του και ελπίζει να είναι κορίτσι.

Η βασίλισσα Ελισάβετ σε…speed dial
ΟΚ, αστειευόμαστε προφανώς. Ωστόσο, όντως η βασίλισσα θα είναι η πρώτη που το ζευγάρι πρέπει να καλέσει μόλις γεννηθεί το μωρό. Ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ πάντα καλούσε πρώτη την γιαγιά του μετά από κάθε γέννηση των παιδιών του από ένα κρυπτογραφημένο τηλέφωνο. Αφού ενημερωθεί η βασίλισσα, τότε το προσωπικό του ζευγαριού θα αρχίσει να ενημερώνει και άλλα υψηλόβαθμα πρόσωπα, όπως τον πρωθυπουργό.

Το μωρό πρέπει να έχει βασιλικό όνομα
Τα μέλη της βασιλικής οικογένειας θα πρέπει να δίνουν στα παιδιά τους ονόματα από προηγούμενους ή τωρινούς βασιλείς. Ο Γουίλιαμ και η Κέιτ ακολούθησαν αυτήν την παράδοση και το ίδιο αναμένεται να κάνουν και ο Χάρι με την Μέγκαν.

Μια βασιλική πλεκτή κουβέρτα…
Όταν γεννηθεί το μωρό θα είναι τυλιγμένο με μια πλεκτή κουβέρτα που φτιάχνεται παραδοσιακά από μια οικογενειακή τοπική επιχείρηση που ονομάζεται G.H. Η Hurt & Son.

Ο πρίγκιπας Λουίς ήταν το πιο πρόσφατο παιδί που τυλίχθηκε σε μια κουβέρτα που παρήγαγε ο G.H. Hurt & Son, και είναι κάτι που η εταιρεία μπορεί να υπερηφανεύεται για αυτό online.

Ολόκληρη ομάδα από μαίες
Μια ολόκληρη ομάδα από μαίες πρέπει να είναι παρών κατά την γέννηση του βασιλικού μωρού. Η δούκισσα Κέιτ είχε τουλάχιστον 30 (!) μαίες κατά την γέννηση της πριγκίπισσας Σάρλοτ παρόλο που είχε στη διάθεσή της 20 γιατρούς κάθε ειδικότητας.

Αυτά τα.. λίγα συμβαίνουν όταν είσαι μέλος μιας βασιλικής οικογένειας.

Huffpost.gr