Απίστευτα ατυχήματα ανθρώπων που στόλιζαν για τα Χριστούγεννα

Ο στολισμός για τα Χριστούγεννα είναι κατά γενική ομολογία μια ευχάριστη διαδικασία. Περιλαμβάνει γέλια, χαρά και μουσική! Αλλά κάποιες φορές ίσως και όχι. Μια λάθος κίνηση, λίγη ατυχία και όλα μπορούν να πάνε στραβά. Δείτε για παράδειγμα…

Η Margaret Keresteci θα έπρεπε να γνωρίζει καλύτερα. Χάρη στην προηγούμενη δουλειά της στο Καναδικό Ινστιτούτο Υγείας, η Margaret γνώριζε τα ατυχήματα που προκύπτουν κάθε φορά που Αμερικανοί αποφασίζουν να στολίσουν το δέντρο τους! Παρ ‘όλα αυτά, μια χειμωνιάτικη νύχτα ήταν τόσο ανυπόμονη να κρεμάσει τα εξωτερικά χριστουγεννιάτικα φώτα στο σπίτι που ανέβηκε στη σκάλα και τεντώθηκε καλά καλά σε ύψος 10 μέτρων για να τα τακτοποιήσει στα παράθυρα. Η σκάλα έγυρε, κι αυτή σωριάστηκε στο έδαφος! Αποτέλεσμα, δύο σπασμένα χέρια, και κακώσεις στο κεφάλι της. Ο σύζυγός της και τα παιδιά δεν ήταν στο σπίτι, οπότε σύρθηκε ως το διπλανό σπίτι για να ζητήσει για βοήθεια!

Οικογένεια στο Οντάριο πήγε στο νοσοκομείο, μεγάλοι και παιδιά, μετά από ένα χριστουγεννιάτικο τσιμπούσι! Σύμφωνα με τον Ben Chapman, ο οποίος συνεργάζεται με το Δίκτυο Ασφάλειας Τροφίμων του Πανεπιστημίου του Guelph στο Οντάριο, “η γαλοπούλα είναι, όπως και το κοτόπουλο ανάμεσα στις δέκα τροφές που χρειάζεται να προσέξεις”.

Πέντε άτομα βρήκαν τραγικό θάνατο την ώρα που στόλιζαν με φωτάκια τα δέντρα στον κήπο τους. Τέσσερις άνδρες και μία γυναίκα κρεμούσαν στολίδια στο μεγάλο δέντρο του σπιτιού τους, στο χωριουδάκι El Carmen Frontera, κοντά στα σύνορα με το Μεξικό. Ο εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας, Mario Cruz, είπε ότι ένα από τα θύματα άγγιξε κατά λάθος μια εναέρια γραμμή ηλεκτρικού ρεύματος που προκάλεσε την αύξηση της ηλεκτρικής ενέργειας στο δέντρο το οποίο ερχόταν σε επαφή με μεταλλικές κατασκευές.

E-Radio.gr