Αυτή είναι η Αυστραλή «σωσίας» της Meghan Markle

Πάντα κάποιος θα σας πει πως του θυμίζετε τον τάδε celebrity, ο οποίος ανάλογα με το άτομο θα είναι διαφορετικός. Ωστόσο σε κάποιους ανθρώπους η ομοιότητα με κάποιον διάσημο είναι παραπάνω από εμφανής και δεν χωράει διαφωνία ως προς τον ποιον μοιάζει.

Η Αυστραλή Stephanie Murray δεν είχε συνειδητοποιήσει πόσο πολύ έμοιαζε στην μέλλουσα πριγκίπισσα Meghan Markle. Εντάξει, δεν είναι ίδιες, αλλά η ομοιότητα είναι εκπληκτική. Δούλευε σε ένα καφέ στην πρωτεύουσα Κανμπέρα, όταν ένας δημοσιογράφος των τοπικών Times, της είπε ότι μοιάζει απίστευτα με την ηθοποιό του «Suits».

Από τότε, έχει δεχθεί δεκάδες τηλέφωνα από εσωτερικό και εξωτερικό, για μια φωτογράφιση ή μια συνέντευξη. «Η ιστορία μου εξερράγη και έγινε γρήγορα viral, κάτι που δεν περίμενα με τίποτα», δήλωσε στην Daily Mail.

Οι προτάσεις είναι τόσες πολλές, που πλέον έχει και ατζέντη. «Ο ατζέντης μουλέει πως οι προτάσεις για να εμφανιστώ σε διαφημιστικά η σε reality μπορεί να γίνει ακόμα πιο μεγάλη», είπε η Stephanie. Η ίδια σκέφτηκε πως σίγουρα θα χρειαστεί και έναν καλο δικηγόρο για το μέλλον, αφού πλέον μπορεί να κερδίσει αρκετά χρήματα λόγω της ομοιότητάς της.

«Ποτέ δεν σκέφτηκα να κάνω καριέρα έτσι. Αλλά νομίζω ότι υπάρχουν κι άλλοι που κερδίζουν λεφτά επειδή μοιάζουν στον πρίγκιπα William, την Kate Middleton, η ακόμα και την βασίλισσα. Οπότε γιατί να μην το κάνω κι εγώ;», συμπλήρωσε η Stephanie.

Τα σχόλια άρχισαν όταν το «Suits» ξεκίνησε να παίζεται στην Αυστραλία. «Ναι, μπορώ να δω την ομοιότητα», λέει η Stephanie. Η Meghan Markle από την άλλη έχει πλέον λίγες μέρες μέχρι τον γάμο της και οι προετοιμασίες κορυφώνονται. Η Stephanie από την άλλη δεν θα παρατήσει την δουλειά της. Όμως ποιος ξέρει που μπορεί να την βρει το μέλλον λόγω της ομοιότητάς της με την Meghan.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ
Για να λαμβάνετε κάθε εβδομάδα στο email σας τα καλύτερα άρθρα του VANTAGEMAG.COM