5 κόλπα για το Spotify που σίγουρα δεν ήξερες!

Search tip
Αν δεν είστε καλοί στο να θυμάστε ονόματα καλλιτεχνών, ονόματα άλμπουμ, ονόματα τραγουδιών, ονόματα φίλων κλπ τροποποιήστε τις αναζητήσεις του Spotify προσθέτοντας τροποποιητές όπως “καλλιτέχνης: [όνομα καλλιτέχνη]”, “άλμπουμ: [όνομα άλμπουμ]” ή “έτος: [έτος]”, ή όσα εν πάσει περιπτώσει θυμάστε. Εάν θέλετε να αποκλείσετε ένα συγκεκριμένο άλμπουμ ή έτος, απλά προσθέστε “not” μπροστά του.

Crossfade
Ένα άλλο τέχνασμα αν για παράδειγμα κάνετε πάρτυ και δεν θέλετε αυτή την αμήχανη στιγμή που τελειώνει το ένα τραγούδι, και μέχρι να ξεκινήσει το άλλο υπάρχει αυτή η σιωπή! Κάτω από τις ρυθμίσεις, θα βρείτε τo “Playback” και από εκεί, επιλέξτε το “crossfade” .

Kάντε το… μηχανή καραόκε
Μερικές φορές, σας έρχεται η διάθεση να τραγουδήσετε στο σαλόνι σαν να είστε ροκ σταρ και δεν θυμάστε τους στίχους ή απλά δεν θέλετε να μουρμουράτε τους στίχους – χρειάζεστε να ξέρετε τι λένε πραγματικά τα λόγια του τραγουδιού. Δεξιά κάτω έχει την επιλογή “Lyrics”. Πατήστε την!

Χρησιμοποιήστε το Smartphone ως το τηλεχειριστήριο σας
Όταν μαγειρεύετε στην κουζίνα και το laptop είναι μακριά οι Premium χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν το τηλέφωνό τους για να ελέγξουν το play. Απλώς αναπαράγετε ένα τραγούδι στο τηλέφωνό σας και πατήστε το κουμπί “Connect” από τη γραμμή “Now Playing”. Επιλέξτε τον υπολογιστή σας από την λίστα και ελέγξτε τον.

spotify:app:visualizer
Απλά πληκτρολογήστε “spotify: app: visualizer” στη γραμμή αναζήτησης για να έχετε μια πλήρη οπτικοακουστική εμπειρία.

E-Daily.gr