Το app του μήνα: OFF, το app με το οποίο ελέγχεις τον υπολογιστή με το κινητό σου

Με το Off, μπορείτε να ελέγχετε τους υπολογιστές σας από απόσταση, από οπουδήποτε στον κόσμο.

Το Off έχει πολλές εντολές που μπορεί να ενεργοποιήσει στους υπολογιστές σας, όπως: Τερματισμός, Επανεκκίνηση, Αναστολή λειτουργίας, Κλείδωμα και Αφύπνιση (WOL)

Λειτουργεί με οποιονδήποτε υπολογιστή με Windows ή Mac. Δεν απαιτεί περίπλοκη ρύθμιση ή διαμόρφωση. οποιοσδήποτε μπορεί να το χρησιμοποιήσει.

Το Off είναι μια εξαιρετική εφαρμογή τηλεχειριστηρίου για άτομα που χρησιμοποιούν Mac και PC. Επιτρέπει την αποστολή πληροφοριών πολύ πέρα από έναν απλό έλεγχο ισχύος. Τέτοιες δυνατότητες, σε συνδυασμό με την εξαιρετική ενσωμάτωση με την εφαρμογή Συντομεύσεις, την καθιστούν εξαιρετική χρησιμότητα.

Εάν έχετε αφήσει τον υπολογιστή σας ξεκλείδωτο και ανησυχείτε για το απόρρητο, το Off μπορεί να σας βοηθήσει να κλειδώσετε τη συσκευή σας από απόσταση.

Το Off είναι ενσωματωμένο στο Siri. Μπορείτε να δημιουργήσετε φωνητικές εντολές όπως “Hey Siri, απενεργοποιήστε τον υπολογιστή μου” ή “Hey Siri, wake up my Mac”.

Το Off είναι πλήρως συμβατό με την εφαρμογή Συντομεύσεις της Apple. Με αυτό, μπορείτε να σχεδιάσετε τις δικές σας ρουτίνες αυτοματισμού που συνδυάζουν την ικανότητα του Off να ελέγχει τους υπολογιστές σας με οποιαδήποτε άλλη ενέργεια που είναι διαθέσιμη μέσω των Συντομεύσεων. Για παράδειγμα, θα μπορούσατε να δημιουργήσετε μια ρουτίνα «Ολοκληρωμένη εργασία» που σβήνει τα φώτα του γραφείου σας και κλείνει ταυτόχρονα τον υπολογιστή σας.