28 χρόνια, επιτυχημένης πορείας

Η εταιρεία P. Prodromou Insurance Agent, με έμφαση στις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου, προσφέρει καινοτόμες ασφαλιστικές υπηρεσίες με Επαγγελματισμό, Συνέπεια και Υπευθυνότητα.

Της Ειρήνης Τσομαλλούρη

Το ασφαλιστικό γραφείο P. Prodromou Insurance Agent, αντιπροσωπεύει διάφορες Ασφαλιστικές Εταιρείες από το 1993. Η πολυετής εμπειρία της διευθύντριας κ. Τούλας Λιμνιώτη Προδρόμου – Certified Motor Insurance Specialist και η συνεχής επιτυχημένη πορεία των συνεργατών της, βοηθά να γνωρίζουν τις ανάγκες των καταναλωτών και να προσφέρουν το καλύτερο γι ́αυτούς. Αυτό που τους αντιπροσωπεύει, είναι κυρίως το ‘Ήθος, η Υπευθυνότητα και η Αξιοπιστία. Εξελίσσονται μέσα από διαρκή εκπαίδευση και βελτιώνονται, γιατί το οφείλουν στους πελάτες τους. Αυτούς που για σχεδόν 30 χρόνια βρίσκονται στο πλευρό τους, γιατί πλέον, έχουν αναγνωρίσει τη σωστή δουλειά που γίνετε στο γραφείο της κ. Τούλας Λιμνιώτη Προδρόμου. Εκεί, αφήνουν τον πελάτη, να τους γνωρίσει και να αποκτήσει την δική του άποψη γι’ αυτούς.

Οι υπηρεσίες που προσφέρει το γραφείο, αφορούν όλες τις ασφάλειες Γενικού Κλάδου. Μαζί με τον πελάτη ψάχνουν να εντοπίσουν το κατάλληλο πακέτο καλύψεων, στη σωστή τιμή, έτσι ώστε σε περίπτωση κινδύνου να μην επηρεαστεί η ζωή του σε μεγάλο βαθμό, εφόσον τα απρόοπτα είναι μέρος της ζωής μας. Μερικές από τις ασφάλειες που προσφέρει το ασφαλιστικό γραφείο P. Prodromou Insurance Agent, είναι:

• Ασφάλειες Πυρός και Κλοπής για το σπίτι, το εξοχικό ή την επιχείρησης σας. • Ασφάλειες Ευθύνης Εργοδότη ή Αστικής ευθύνης.
• Ασφάλειες Επαγγελματικής Ευθύνης.
• Ασφάλειες Οχημάτων, Ταξιδιού και Ιατροφαρμακευτικής Περίθαλψης.
• Ασφάλειες για το Σκάφος, το Ποδήλατο ή το Κατοικίδιο σας.
• Ασφάλειες Ατυχημάτων και ότι άλλο εσείς χρειάζεστε.

Η εμπιστευτικότητα, η σωστή και άμεση εξυπηρέτηση, ειδικά την ώρα της απαίτησης, είναι και οι λόγοι για τους οποίους πρέπει κάποιος να επιλέξει το ασφαλιστικό αυτό γραφείο, εφόσον συνεργάζονται με διάφορες ασφαλιστικές εταιρείες και εύκολα μπορούν να εντοπίσουν αυτό που είναι κατάλληλο για τις δικές σας ανάγκες ή της οικογένειας σας. Κύριος στόχος, του ασφαλιστικού γραφείου P. Prodromou Insurance Agent, είναι η παροχή ολοκληρωμένων ασφαλιστικών προγραμμάτων, τόσο σε επαγγελματίες όσο και σε ιδιώτες, μέσω του δραστήριου και έμπειρου προσωπικού που το στελεχώνει. Εμπιστευθείτε και εσείς τις ασφαλιστικές υπηρεσίες που σας προσφέρει και απολαύστε με πλήρη κάλυψη, κάθε ασφαλιστική σας ανάγκη.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη διευθύντρια του ασφαλιστικού γραφείου κ. Τούλα Λιμνιώτη Προδρόμου και στο email, toula@prodromou. com.cy.

Ελευθερίας 110, Δερύνεια, Τ: 23 826200, 99 840700

Follow Vantagemag on Instagram to see the latest news