2 λεπτά με τον Θεόδωρο Χατζηκουμή

Δερύνεια/Ετών 40.

Του Θεόδουλου Κουρούγιαννη

Είναι παντρεμένος με την Νάταλι και έχει 2 μικρά αγοράκια. Οι γονείς του, είναι ο Παναγιώτης, ιδιοκτήτης εργοστασίου ξυλουργικών κατασκευών, και η Χριστίνα Χατζηκουμή, housekeeper σε ξενοδοχεία της περιοχής. Είναι ο βενιαμίν της οικογένειας αφού έχει 2 μεγαλύτερους αδερφούς. Ο Θεόδωρος μας λέει ότι πέρασε απλά και χαρούμενα παιδικά χρόνια, παίζοντας με φίλους στις αλάνες μέχρι να πέσει ο ήλιος, διάφορα παιχνίδια, όπως κρυφτό, μπάλα, χωρίς τα ηλεκτρονικά του σήμερα. Τελείωσε το Λύκειο Παραλιμνίου το 1999 και ολοκλήρωσε την στρατιωτική του θητεία το 2001. Από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με την πετοσφαίριση. Ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Αναγέννησης Δερύνειας και έφτασε μέχρι και την ομάδα αντρών. Έπαιξε στην Α’ και Β’ Κατηγορία για αρκετά χρόνια. Επίσης αγωνίστηκε στην ΕΝ Παραλιμνίου και ακολούθως στην Ολυμπιάς Φρενάρου. Στην ΕΝΠ και στην Ολυμπιάς κέρδισε το πρωτάθλημα Β Κατηγορίας και την άνοδο στην Α Κατηγορία. Έχει αγωνιστεί στην Εθνική Κύπρου στις ηλικίες παίδων και εφήβων.

Τελειώνοντας την στρατιωτική του θητεία, ξεκίνησε να δουλεύει ως αποθηκάριος σε ξενοδοχείο στον Πρωταρά. Μετέπειτα, το 2006 δούλεψε για 2 χρόνια με τον πατέρα του στο εργοστάσιο ξυλουργικών κατασκευών, καθώς γνώριζε την τέχνη αφού βοηθούσε μικρός τα καλοκαίρια όταν έκλεινε το σχολείο.

Στη συνέχεια ξεκίνησε να εργάζεται ως Barista και υπεύθυνος σε διάφορες καφετέριες της περιοχής όπου και συνεχίζει να εργάζεται μέχρι και σήμερα. Ο Θεόδωρος είναι πρόσωπο οικείο σε πολλούς στην περιοχή λόγω της εργασίας του σε καφετέριες, πάντα φιλικός και πρόσχαρος με όλους. Θεωρεί πολύ σημαντικό να περνάς ποιοτικό και αξιόλογο χρόνο με τα παιδιά σου και την οικογένεια σου, δίνοντας τους τα σωστά εφόδια ούτως ώστε όλοι μας να μπορούμε βγάζουμε σωστούς ανθρώπους στην κοινωνία.

Συμβουλεύει τους μικρότερους να προσπερνούν οποιεσδήποτε κακές συνήθειες, να ασχολούνται και να βάζουν τον αθλητισμό στη ζωή τους, είτε σε ομαδικό ή σε ατομικό επίπεδο, αφού μπορεί να τους προσφέρει πειθαρχεία και τις σωστές αξίες στη πορεία της ζωής τους.

Follow Vantagemag on Instagram to see the latest news