2 λεπτά με τον Γιώργο Θεοφάνους

Ορμήδεια/Ετών 48

Του Θεόδουλου Κουρούγιαννη

Από παιδί ασχολήθηκε με τον αθλητισμό και συγκεκριμένα τον στίβο και το ποδόσφαιρο, όμως ένας τραυματισμός στο γόνατο δεν τον άφησε να συνεχίσει. Απόφοιτος Τεχνικής Σχολής, ολοκλήρωσε την στρατιωτική του θητεία το 1993, όπου και εγκαταστάθηκε μόνιμα στην Αγία Νάπα. Από το 1994 ασχολείται με το άθλημα της σωματικής διάπλασης κερδίζοντας μάλιστα αρκετά πρωτεία σε Κύπρο και Ελλάδα. Παράλληλα το 1996 ασχολήθηκε επαγγελματικά με την μουσική και το Disc Jockey. Εργάστηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπου εκεί πήρε πολλές εμπειρίες δουλεύοντας ως DJ και Ραδιοφωνικός Παραγωγός σε διάφορα club και ραδιοφωνικούς σταθμούς, όπως το “Ministry Of Sound”, “KA Radio”, “London Under- ground FM” και το “House FM”. Έγινε ευρέως γνωστός στη νυχτερινή ζωή της Κύπρου και κυρίως της Αγίας Νάπας ως ένας από τους πιο διακεκριμένους DJ, αφού εργάστηκε σε διάφορα κλαμπ και μπαρ. Είναι ο μόνιμος DJ και υπεύθυνος για τη ψυχαγωγία χιλιάδων θαμώνων στο κλαμπ “The Castle Club” τα τελευταία είκοσι χρόνια. Ως Ραδιοφωνικός Παραγωγός στην Κύπρο εργάστηκε στους σταθμούς “Choice FM”, “Energy FM”, “Mix FM”, “ΑΝΤ1 Radio” ενώ σήμερα εργάζεται στο “Deejay Radio”. Παρά τα 47 του χρόνια ο ίδιος εμφανίζεται αρκετά νεότερος καθώς ο συνδυασμός της γυμναστικής με τον μοντέρνο και ιδιαίτερο τρόπο ζωής διατηρούν τον “βιονικό” Coxy αρκετά νέο.

Βρίσκεται πάντα σε άριστη φυσική κατάσταση και ακολουθεί ισοζυγισμένη και αυστηρή διατροφή. Είναι για αυτόν όπως ο ίδιος λέει ένας τρόπος ζωής. Ο Γιώργος δεν έχει απομακρυνθεί από το άθλημα της σωματικής διάπλασης, αφού σήμερα συμβουλεύει και στηρίζει ψυχολογικά αθλητές που βρίσκονται σε προετοιμασία για αγώνες Bodybuilding ή Fitness. Ο Γιώργος συμβουλεύει τους νέους να έχουν τον αθλητισμό στη ζωή τους. “Με ένα υγιές σώμα και καθαρό μυαλό, παίρνονται και οι σωστές αποφάσεις”, τονίζει.

Η ζωή χρειάζεται να τη ζεις και να τη διασκεδάζεις προσθέτει καθώς δεν είναι μόνο το διάβασμα και η δουλειά τα κύρια στοιχεία. Για όσους θέλουν να ασχοληθούν με τη μουσική επαγγελματικά ή ως χόμπι, τους προτρέπει να το κάνουν, με οποιοδήποτε τρόπο, με τραγούδι, με κάποιο όργανο ή ως DJ καθώς η μουσική δεν έχει όρια.

Follow Vantagemag on Instagram to see the latest news