Τύχη ή πρόβλεψη;

Oι ασφαλιστικοί σύμβουλοι που απαρτίζουν την οικογένεια της Eurolife Insurance δίνουν τη δική τους οπτική για το επάγγελμα τους, τις αξίες που το συνοδεύουν και τα απαραίτητα χαρακτηριστικά που χρειάζονται για να πετύχει κανείς τους στόχους του.

Της Ειρήνης Τσομαλλούρη

Καθημερινά βλέπουμε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ανθρώπους που ζητάνε την βοήθεια μας μιας και ατυχές γεγονότα τους δημιούργησαν οικονομικά προβλήματα. Ασθένειες, ατυχήματα, θάνατοι, πενιχρές συντάξεις. Τελικά είναι μόνο η τύχη που οδήγησε αυτούς τους ανθρώπους σε αυτήν την άσχημη κατάσταση ή μήπως η άγνοια των γεγονότων που μπορεί να συμβούν στην ζωή τους;

Μήπως εάν προέβλεπαν τι θα μπορούσε να συμβεί στην ζωή τους να ήταν σε καλύτερη θέση; Οι έρευνες λένε πως εάν είχαν την τύχη να έχουν μια μελέτη χρηματοοικονομικού σχεδιασμού πάνω στα δικά τους δεδομένα η κατάσταση τους τουλάχιστον από οικονομικής φύσης θα ήταν διαφορετική. Σκοπός και φιλοσοφία του γραφείου μας είναι η ανθρωποκεντρική εργασία με στόχο όσο περνά από το χέρι μας να δίνουμε την ευκαιρία στον κάθε συνάνθρωπο μας να λαμβάνει μια μελέτη χρηματοοικονομικού σχεδιασμού στα δικά του δεδομένα άσχετα εάν θα προχωρήσει να λύσει τις ανάγκες του με τις λύσεις που εάν θέλει θα του εισηγηθούμε.

Πόσο απαραίτητη είναι η ασφάλιση ζωής ατυχημάτων υγείας και χαρτοφυλακίων στις επιχειρήσεις

Μια εξελιγμένη επιχείρηση που θα θέλει να διατηρηθεί στον χρόνο ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες είναι αυτή που πρωτίστως προβλέπει το απρόβλεπτο και δίνει την ευχέρεια στους εργαζόμενους τους να έχουν εργασιακά πλεονεκτήματα. Οι σύμβουλοι μας μέσα από μια μελέτη εξειδικευμένη για τις ανάγκες των επιχειρήσεων όσων αφορά τον τομέα μας βοηθούν στα μέγιστα τον στόχο αυτό.

Στις επιχειρήσεις μπορούμε να δώσουμε αποτελεσματικές λύσεις σε θέματα όπως κληρονομικών μεριδίων, ρήτρες έργου, ταμεία προβλεπόμενων και έκτακτων αναγκών, ταμεία πρόνοιας, ασφαλίσεις δανείων και άλλων υποχρεώσεων, ασφαλίσεις προσωπικού και μελών της οικογένειάς τους, ατυχημάτων και υγείας και οποιεσδήποτε άλλες ανάγκες που μπορεί να προκύψουν και αφορούν τον τομέα μας.

Τι πρέπει ένας πελάτης να βλέπει όταν συνάπτει μια ασφάλεια ζωής

Εάν πρόκειται για ασφάλιση που καλύπτει κινδύνους χωρίς να περιέχει επενδυτικό μέρος θα πρέπει τα ασφαλισμένα πόσα να καλύπτουν επαρκώς τις ανάγκες του ασφαλισμένου τόσο ποσοτικά όσο και χρονικά. Ο πελάτης να διαβάσει προσεκτικά τις εξαιρέσεις εάν υπάρχουν και να ζητήσει επεξηγήσεις από τον ασφαλιστικό του σύμβουλο. Στις περιπτώσεις που υπάρχει και το στοιχείο της επένδυσης τότε θα πρέπει βάση νομοθεσίας ο Σύμβουλος να αναλύει το προφίλ ρίσκου του πελάτη. Ο πελάτης να γνωρίζει ξεκάθαρα το δείκτη κινδύνου της κλίμακας που δίνεται από την νομοθεσία να γνωρίζει τον δείκτη φερεγγυότητας της εταιρείας, τα έξοδα που πληρώνει, το χρονικό διάστημα που δεν επενδύονται τα επενδυόμενα ασφάλιστρα. Το μέγεθος και την ευρωστία του ταμείου και την ημερομηνία έναρξης του ταμείου που επιλέγει. Είναι πολύ σημαντικό ο πελάτης να ρωτήσει που και ποιοι επενδύουν τα χρήματα του και φυσικά όλη την δομή των πρακτικών λειτουργιών και της ελαστικότητας του συμβολαίου για τις περιπτώσεις που ο πελάτης θέλει να αποσύρει χρήματα από το συμβόλαιο του και εάν για κάποιο λόγο δεν μπορεί να πληρώσει το συμβόλαιο του τι θα συμβεί εάν θέλει να το επαναφέρει.

Το υποκατάστημα μας

Οι ασφαλιστικοί μας σύμβουλοι βρίσκονται πάντα δίπλα στον πελάτη μας αλλά και σε οποιονδήποτε συνάνθρωπό μας θέλει οποιαδήποτε συμβουλή χωρίς να έχει καμία υποχρέωση να συνάψει οποιαδήποτε συμφωνία μαζί μας.

Το υποκατάστημα μας στην Αμμόχωστο έχει δύο παραρτήματα. Ένα στην Λάρνακα υπό την διεύθυνση της δόκιμου διευθύντριας κας. Άντρης Ανδρέου, καθώς και υποκατάστημα που αναπτύσσεται τώρα στην Λευκωσία.

Οι ασφαλιστικοί μας σύμβουλοι είναι στην Αμμόχωστο οι:

Ανώτερος διευθυντής: Γιώργος Ζαντιώτης
Ανδρέου Χρίστος, Γιασεμή Ανδρέας, Καούλλας Λάμπρος, Καψουλάρη Έλενα, Κκέλη Καλομοίρα, Κκονέ Βάσος, Κουτσογιάννης Γιώργος, Μουστακά Γιώργος, Παναγιώτου Μαριάννα, Πιερή Χαράλαμπος, Τσιολάκκης Γιώργος, Χατζιησιαγκαλής Νίκος, Χατζηχρίστου Κωνσταντίνος.

Οι ασφαλιστικοί μας σύμβουλοι είναι στην Λάρνακα οι:

Δόκιμος διευθύντρια Άντρη Ανδρέου
Ανδρέου Αντρέας, Ανδρέου Άρτεμης, Αντωνίου Φρόσω, Ασσιώτης Χρυσοβαλάντης, Ευδόκιμου Χρίστος, Πουπάζης Μιχάλης, Τιμοθέου Τζιωρτζίνα, Χρίστου Χαρά.

Οι ασφαλιστικοί μας σύμβουλοι είναι στη Λευκωσία οι:

Ζαντιώτης Ιλαρίωνας, Ματθαίου Γαβριήλ, Τάσου Χριστίνα.

Λεωφ. Γεωργίου Γρίβα Διγενή 152, Παραλίμνι, Τ: 23 133939

Follow Vantagemag on Instagram to see the latest news