Τι στο καλό μας μαγείρεψες Ζανέττο;

Της Βέρας Κοσμά

Ο Ζανέττος Λουκά μέσα από την εβδομαδιαία εκπομπή «Zulucast Talk» συζητά με άτομα – πρότυπα από διάφορους τομείς και μας παρουσιάζει τις δικές τους ιστορίες εξέλιξης και αυτοπραγμάτωσης…

Το όνομα του είναι Ζανέττος Λουκά και σκοπός του είναι να κάνει την εμπειρία viral. Ο ίδιος είναι λάτρης των ταξιδιών και της αδρεναλίνης, δεν σταματά να κάνει ταξίδια σε όλες τις γωνιές του κόσμου, να αψηφά τον κίνδυνο, να ανακαλύπτει τον κόσμο και να ξεπερνά τα όρια του.

Επίσης, θεωρεί τον εαυτό του τυχερό που συναναστρέφεται με δημιουργικές ψυχές, άτομα που έχουν μόνο θετικά να σου προσφέρουν συζητώντας μαζί τους, ώστε αποφάσισε αυτές τις συζητήσεις να τις μοιράζεται μαζί μας κάθε Πέμπτη μέσα από το δικό του podcast.

Ας μην ξεχνάμε πως ο Ζανέττος Λουκά είναι ένας αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας γνωστός ως διευθυντής της Εταιρείας Intelligence Media και ο ίδιος από μόνος του αποτελεί μια πραγματική έμπνευση για πολλούς.

Έχει φοιτήσει στο University of South Alabama και στο NYIT της Νέας Υόρκης στον κλάδο του Visual Communication. Μετά από αρκετά χρόνια σε σπουδές και εργασία στις ΗΠΑ, αλλά και μετά από μία σειρά μεγάλων ταξιδιών σε Ασία, Λατινική Αμερική και Ευρώπη εγκαταστάθηκε μόνιμα στη Κύπρο.

Το 2012 δημιούργησε τη δική του Εταιρεία και έφτιαξε τα περιοδικά Vantage, Volt, την ιστοσελίδα vantagemag.com, τον τουριστικό οδηγό Journey. Διατηρώντας αυτό το ανήσυχο πνεύμα και με την ευρηματικότητα του να αποτελεί μεγάλο προσόν του, δημιούργησε την εβδομαδιαία εκπομπή «Zulucast Talk».

Το «Zulucast Talk» δίνει πρόσβαση σε άτομα – πρότυπα που θα σε εμπνεύσουν να κάνεις περισσότερα στη ζωή σου, να ζήσεις το σήμερα αλλά και να βάζεις στόχους που θα θέλεις να τους πραγματοποιήσεις. Με το «Zulucast Talk» θα αφήσετε όλες τις αμφιβολίες σας στην άκρη και θα δομήσετε την αυτοπειθαρχία αλλά και την παραγωγικότητά σας, βρίσκοντας το κίνητρο να πετύχετε όλα όσα επιθυμείτε.

Ακούστε τις αληθινές ιστορίες αθλητών, επιχειρηματιών, ψυχολόγων, καλλιτεχνών που έχουν επιτύχει εξαιρετικά πράγματα. Κάθε επεισόδιο και μία ιστορία όπου οι καλεσμένοι ξεδιπλώνουν τις προσωπικές τους εμπειρίες, τον δικό τους δρόμο προς την εξέλιξη και την αυτοπραγμάτωση. Κάθε ιστορία θα σας κάνει να πιστέψετε πως μπορείτε.

Με μότο της εκπομπής: «Do something great» έχουμε την ευκαιρία να μάθουμε και το ταξίδι ανέλιξης
του ίδιου του παρουσιαστή. Ο Ζανέττος Λουκά παράλληλα με την επαγγελματική του καριέρα έχει κατά καιρούς ασχοληθεί και με διάφορους άλλους κλάδους και τομείς όπως ραδιοφωνικός παραγωγός, σεμινάρια προσωπικής ανέλιξης, φωτογραφία, συγγραφή κειμένων και βιβλίων, πολεμικές τέχνες, αγώνες φυσικής διάπλασης κ.α. Όπως έχουμε προαναφερθεί μεγάλο του χόμπι είναι τα μακρινά και ριψοκίνδυνα ταξίδια όπως ο Αμαζόνιος και η συγκατοίκηση με διάφορες φυλές, ο μοναχισμός στο Μοναστήρι των Σαολίν και τα 790 χιλιόμετρα με ποδήλατο σε 6 μέρες στο μονοπάτι «Καμίνο Ντε Σαντιάγκο». Το μόνο σίγουρο είναι πως ακούγοντάς τον πολλοί θα σηκωθούν από τον καναπέ τους, θα θελήσουν να βγουν από το «comfort zone» τους και θα αρχίσουν να καταγράφουν μικρούς και μεγάλους στόχους.

Η εκπομπή προβάλλεται μέσω της πλατφορμών You- tube και αποτελεί την τέλεια επιλογή για όλους εσάς που χρειάζεστε ένα boost που θα σας πάει παρακάτω.