Στήλη πρόσωπα – Μάρκος Μαυρουδής

Ετών 59.

Ο κ. Μάρκος Μαυρουδής είναι νυμφευμένος με την κ. Ανδρούλλα όπου μαζί απεκτήσαν 2 παιδιά. Προέρχεται από πολυμελή οικογένεια και είναι ο μικρότερος από τα 5 αδέλφια. Πατέρας του ήταν ο Μαυρίκκος Μαυρουδής και μητέρα του η Ξενού Κουζαλή. Στην παιδική του ηλικία καθημερινώς μετά το σχολείο πήγαινε στα περβόλια βοηθώντας τον πατέρα του. Πιστεύει ότι ήταν τυχερός στη ζωή του αφού σε σύγκριση με τα αδέλφια του ήταν ο μόνος που αποφοίτησε από το σχολείο, καθώς είναι απόφοιτος του Λυκείου Παραλιμνίου.

Το 1983 εργάστηκε ως αντιπρόσωπος της Carlsberg στην επαρχία μας για 4 χρόνια. Στη συνέχεια από το 1988 μέχρι και το 2006 εργαζόταν σε λογιστήρια για διάφορα ξενοδοχεία του Πρωταρά. Μετέπειτα και μέχρι σήμερα εργάζεται στην εταιρεία Bagno Designs ως Οικονομικός Διευθυντής.

Ο κ. Μάρκος βλέπει ότι υπάρχει τρομερή εξέλιξη σε διάφορους τομείς στην κοινωνία μας και πιστεύει ότι πρέπει να χρησιμοποιούμε αυτή την εξέλιξη προς όφελος μας. Αναφέρει ότι «εάν βρούμε την κατάλληλη δομή και γίνονται όλα με τον σωστό τρόπο τότε θα έχουμε τα σωστά θεμέλια για περισσότερη πρόοδο για τις γενιές που θα ακολουθήσουν».

Ως άνθρωπος που αγαπά και νοιάζεται τον τόπο του, θέλει φυσικά να συνεχίσει η επαρχία μας να είναι ένας τουριστικός προορισμός αφού με αυτό τον τρόπο οι κάτοικοι της απασχολούνται και κερδίζουν από τις εργασίες τους.

Συμβουλεύει τους νέους να έχουν αρχές και να βάζουν αξίες στην ζωή τους, όπως να αγαπάνε την οικογένεια τους και να νοιάζονται για τους ανθρώπους γύρω τους.

Follow Vantagemag on Instagram to see the latest news