Με πραγματικό ενδιαφέρον για τα κατοικίδια σας

Στην κτηνιατρική κλινική Medvets, εργάζονται με όρεξη, πραγματικό ενδιαφέρον και ανθρωπιά παρέχοντας υψηλής ποιότητας κτηνιατρική φροντίδα για τα ζώα σας. Ο ιδιοκτήτης Αντώνης Αλκιβιάδης, απόλυτα αφοσιωμένος στα ζώα, αναφέρει τους λόγους που οι ιδιοκτήτες κατοικίδιων επιλέγουν την κλινική του για τη φροντίδα των κατοικίδιων τους.

Της Βέρας Κοσμά

Η κτηνιατρική σας κλινική είναι μια πλήρως εξοπλισμένη κτηνιατρική κλινική που δεν επαναπαύεται ποτέ και ολοένα αναβαθμίζεται… Που οφείλεται αυτό;

Οφείλεται στο πάθος μας γι ́ αυτό που κάνουμε και στην αγάπη μας για τα κατοικίδια. Το πάθος μας εξάλλου ήταν που μας οδήγησε για μια ολοκληρωμένη προσφορά στα κατοικίδια δημιουργώντας το 2010 την κτηνιατρική κλινική Medvets. Η κλινική Medvets είναι μία σύγχρονη και άρτια εξοπλισμένη κτηνιατρική κλινική στελεχωμένη με καλά εκπαιδευμένο, φιλικό και ευγενικό προσωπικό, η οποία ανανεώνεται συνεχώς, ακόμα και όταν δεν υπάρχει ανάγκη. Ανανεώνουμε τα μηχανήματα μας για να συμβαδίζουμε πάντα με τη τελευταία λέξη της τεχνολογίας και για να μπορούμε να προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες για την επίλυση των προβλημάτων υγείας των ζώων σας. Επιπρόσθετα, υπάρχει συνεχής επιμόρφωση στο προσωπικό για να μπορεί να ανταποκρίνεται στις τελευταίες τάσεις της κτηνιατρικής. Με εμπειρία σχεδόν 20 χρόνια στη φροντίδα των τετράποδων φίλων μας, η περίθαλψη και η νοσηλεία τους, βρίσκεται στα καλύτερα χέρια γιατί εκτός από εμπεριστατωμένη γνώση, όλα γίνονται με αγάπη.

Λίγα λόγια για τις υπηρεσίες σας αλλά και τους κτηνιάτρους που το απαρτίζουν… 

Στην Κλινική μας παρέχουμε όλες τις υπηρεσίες που χρειάζονται για τη σωστή θεραπεία των κατοικίδιων ζώων σας και την πρόληψη των συχνά εμφανιζόμενων ασθενειών. Ως ένα κέντρο διάγνωσης και θεραπείας διαθέτουμε εξεταστήριο, υπέρηχο, X-RAY, οδοντιατρικό εξοπλισμό και πλήρως εξοπλισμένο, με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα, χειρουργείο. Παρέχουμε εξειδικευμένες ολοκληρωμένες κτηνιατρικές υπηρεσίες, χάρη στην άρτια επιστημονική κατάρτιση των δύο κτηνιάτρων που εργάζονται εδώ αλλά και των συνεργατών μας, οι οποίοι πέραν των πιο πάνω υπηρεσιών σας, συμβουλεύουν και σας καθοδηγούν για να επιτύχετε τη σωστή και ισορροπημένη διατροφή των σκύλων και των γάτων σας. Τέλος, φροντίζουμε την ευεξία τους, προσφέροντας στα ζώα σας υπηρεσίες καλλωπισμού.

Τι είναι αυτό που σας κάνει να ξεχωρίζετε;

Η Κλινική μας συνδυάζει το υψηλό επίπεδο επιστημονικών γνώσεων με τον υψηλής τεχνολογίας εξοπλισμό με στόχο την ορθή διάγνωση και θεραπεία. Τα πιο πάνω σε συνδυασμό με την αγάπη μας για τα ζώα, την αφοσίωσή μας και την προσωπική επαφή που έχουμε με τους ιδιοκτήτες είναι οι λόγοι που μας κάνουν να ξεχωρίζουμε.

Τι περιστατικά αντιμετωπίζετε πιο συχνά στο Κτηνιατρείο;

Αναλαμβάνουμε από τα πιο απλά περιστατικά όπως είναι οι εμβολιασμοί, στειρώσεις, δερματολογικά και άλλα παθολογικά μέχρι πιο περίπλοκα περιστατικά που αφορούν επεμβάσεις ορθοπεδικές, θέματα καρδίας, εσωτερικών οργάνων και οποιοδήποτε θέμα μπορεί να έχει ένα ζώο. Αν έχουμε περιστατικά που χρήζουν περαιτέρω εξειδίκευσης έχουμε συνεργάτες με τους οποίους είμαστε σε επικοινωνία ώστε να αντιμετωπίσουμε το κάθε περιστατικό και να προσφέρουμε στο ζώο το καλύτερο θεραπευτικό αποτέλεσμα.

Πως κερδίζετε την εμπιστοσύνη των ανθρώπων και των κατοικίδιων τους; 

Πάνω απ ́όλα με την αγάπη μας και το ενδιαφέρον για τα κατοικίδια σε συνδυασμό με τον σωστό έλεγχο, τη σωστή διάγνωση χορηγώντας την κατάλληλη θεραπεία. Πραγματοποιούμε διεξοδικούς ελέγχους για να εντοπίσουμε το πρόβλημα και να το αντιμετωπίσουμε με τον σωστό τρόπο. Επίσης, προσπαθούμε να εξηγούμε στον ιδιοκτήτη το πρόβλημα και γιατί χρησιμοποιούμε την κάθε θεραπεία.

Διανύουμε μια περίεργη περίοδο, λόγω πανδημίας και lockdown. Πιστεύετε ότι αυτές οι συνθήκες δημιούργησαν σε κάποιους την ανάγκη να έχουν ένα κατοικίδιο στη ζωή τους; Πιστεύετε στην ψυχοθεραπευτική δύναμη των ζώων; 

Σίγουρα ο κόσμος αυτή την περίοδο έδειξε περισσότερο ενδιαφέρον για να έχει ένα κατοικίδιο και δεν αναφερόμαστε μόνο στα σκυλάκια και τα γατάκια αλλά και για πτηνά, ψάρια και όχι μόνο. Το lockdown εξωτερίκευσε την ανάγκη που είχαμε πάντα για ένα κατοικίδιο και μας έδωσε τον χρόνο ώστε να αφιερωθούμε προς ένα ζωάκι και να του δώσουμε αγάπη.

1ης Απριλίου 202, Παραλίμνι, T: 23 73050