Μία σύγχρονη εταιρεία καθαρισμού και υγιεινής

Της Ειρήνης Τσομαλλούρη

Πόσες φορές ευχήθηκες να είχες έναν επαγγελματία για τον καθαρισμό του γραφείου ή του σπιτιού σου; Ή εταιρεία MZ CLEAN & GO, πραγματοποιεί με άφθονη καθαριότητα και εξυπηρέτηση την ευχή σου.

Μια εταιρεία μακράς χρόνου εμπειρίας, η οποία ιδρύθηκε το 1998 και εδρεύει μέχρι και σήμερα στο Παραλίμνι. Δραστηριοποιείται με επιτυχία στο χώρο του καθαρισμού και αφορά μια εταιρεία που παρουσιάζει έντονους ρυθμούς ανάπτυξης, λόγω των υψηλών ποιοτικών επιπέδων υπηρεσιών που προσφέρει, για την κάλυψη κάθε ανάγκης τόσο σε ιδιωτικούς όσο και σε επαγγελματικούς χώρους.

Η ομάδα MZ CLEAN & GO του Ζαννέτου Πρίγκη και Μιχάλη Παπέττα, χρησιμοποιώντας τον απαραίτητο εξοπλισμό, παρέχουν τις αρτιότερες υπηρεσίες καθαρισμού, όπως βιολογικό καθαρισμό, καθαρισμό ξενοδοχειακών μονάδων και καθαρισμό κατοικιών και νεόκτιστων κατοικιων. Διαθέτοντας εμπειρία, εξειδίκευση και επαγγελματισμό, το συνεργείο, εξασφαλίζει την καθαριότητα και υγιεινή της κατοικίας σας, άμεσα και αποτελεσματικά, χρησιμοποιώντας τα ανάλογα μηχανήματα και ειδικά προϊόντα καθαρισμού. Συγκεκριμένα το συνεργείο καθαρισμού, αναλαμβάνει τα τζάμια, τα χαλιά, τις κουρτίνες, τις τέντες, το πάτωμα και τις ταπετσαρίες επίπλων τόσο μιας κατοικίας, όσο και ξενοδοχειακών μονάδων.

Ο βιολογικός καθαρισμός στρωμάτων, στοχεύει στην αφαίρεση των λεκέδων αλλά και επιδιώκει να εξαλείψει ανεπιθύμητους μικροοργανισμούς, εξασφαλίζοντας την ασφαλέστερη και απόλυτη υγιεινή. Με την χρήση οικολογικών και αντιαλλεργικών προϊόντων ALLERG – STOP, απολυμαίνονται τα στρώματα κρεβατιών, καναπέδων και χαλιών, δραστικά, αποτελεσματικά και άμεσα. Ασφαλώς τίθεται η ερώτηση τι είναι το αντιαλλεργικό προϊόν ALLERG – STOP; Το αντιαλλεργικό προϊόν ALLERG – STOP, απωθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα, ακάρεα, κοριούς και ψύλλους. Καταπολεμά όλες τις αλλεργιογόνες ουσίες
που είναι τοποθετημένες στο εσωτερικό των στρωμάτων και σε όλες τις ινώδεις επιφάνειες. Στόχος της εταιρείας MZ CLEAN & GO, είναι η εξυπηρέτηση αλλά και η ικανοποίηση των πελατών μέσα από την ταχύτητα, την αξιοπιστία, τον επαγγελματισμό και την αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών που προσφέρονται. Η εταιρεία με την πολυετή εμπειρία 22 χρόνων στον τομέα παροχής υπηρεσιών καθαρισμού, αποτελεί την εγγύηση της. Κύριο όραμα της, είναι να κτίσει σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες της και να απλωθεί σε όλη την Κύπρο, ώστε να κατέχει την πρώτη θέση στο χώρο του καθαρισμού.

 

Τηλ.: 99 598425 – 99 436401