Επένδυσε στα όνειρα σου!

Πόσο εφικτό είναι για ένα νεαρό έφηβο να φτιάξει το δικό του όνομα στο χώρο της casual μόδας; Ο Λουκάς Σιημητράς έχει ένα στόχο μέσα του. Να πετύχει τα όνειρα του βάζοντας τον πήχη όσο πιο ψηλά γίνεται.

Του Ζανέττου Λουκά

Παρά το νεαρό της ηλικίας σου εσύ μπήκες από νωρίς στο κομμάτι των επιχειρήσεων. Πώς πήρες τέτοια απόφαση;

Ως λάτρης συλλεκτικών sneakers πριν δυο χρόνια αποφάσισα να ασχοληθώ με την αγορά και μεταπώληση παπουτσιών. Σταδιακά και ψάχνοντας διάφορους τρόπους να διαφημίσω την ιστοσελίδα που δημιούργησα (@counterkickz), αποφάσισα να σχεδιάσω κάποια φούτερ και μέσω των δικών μου ανθρώπων και φίλων να διαφημίσω περισσότερο την ιστοσελίδα μου. Αυτή μου η κίνηση οδήγησε να δέχομαι συνεχώς μηνύματα από πάρα πολύ κόσμο που ενδιαφέρονταν  να αγοράσουν φούτερ.

Τι σε ώθησε στο να ξεκινήσεις το δικό σου clothing brand;

Γνωρίζοντας πόσο μεγάλης επιτυχίας έχαιραν στο εξωτερικό ανάλογα brands, ήθελα να γίνει μέσω της δικής μου προσπάθειας η αρχή στη Κύπρο δημιουργώντας το @hustle24clo . Το όλο εγχείρημα από τη πρώτη στιγμή το βρήκα πολύ ενδιαφέρον και κοντά στα δικά μου γούστα και σε συνδυασμό με τη μεγάλη ζήτηση που υπάρχει στο εξωτερικό σε τέτοιου είδους brand ήταν επιπλέον λόγοι που δημιούργησα το δικό μου brand.

Σε πιο κοινό απευθύνετε; 

Οι δημιουργίες μου δεν περιορίζονται ηλικιακά παρά μόνο  αναλόγως γούστου. Συνεπώς απευθύνομαι σε όλους!

Τι είδη ρουχισμού σχεδιάζεις;

Αρχικώς, δημιούργησα για πρώτη φάση τρία διαφορετικά είδη φανέλας με την ονομασία «invest in your dreams». Αλλά στα επόμενα drop θα επεκταθώ και σε αλλά είδη ρουχισμού (σορτσάκια, φούτερ, μπουφάν, καπέλα κ.α )

Πιστεύεις ότι οι νέοι σήμερα έχουν τα κίνητρα που χρειάζονται για να αναπτυχθούν σωστά στην κοινωνία;

Κίνητρα πάντα και παντού  υπάρχουν φτάνει να μπορεί ο καθένας να τα αντιληφθεί σωστά και να τα αφομοιώσει ανάλογα με τις δικές του προσδοκίες και ικανότητες. Με την ενασχόληση μου στο χώρο αυτό θέλω με το τρόπο μου να δώσω το κίνητρο και σε αλλά άτομα να επενδύσουν στα όνειρα τους («invest in your dreams»)

Από που αντλείς δύναμη για να δημιουργείς τα όνειρα σου;

Η στήριξη που δέχομαι τόσο από την οικογένεια μου, όπως επίσης από φίλους και γνωστούς, οι οποίοι πιστεύουν σε μένα μου δίνει  δύναμη να συνεχίσω. Εξίσου σημαντικό  ρόλο διαδραματίζουν οι συνεχείς επαφές που έχω με άτομα που δραστηριοποιούνται επαγγελματικά στον ίδιο χώρο που μέσω διαλόγου και συμβουλών με βοηθά να βελτιώνομαι.

Τι μηνύματα θα έδινες στους νέους;

Να βάζουν τους δικούς τους στόχους και να προσπαθούν πάντα για ένα καλύτερο μέλλον που να εναρμονίζεται με τα θέλω τους. Επίσης με κάθε κομμάτι ρούχων που δημιουργώ προσπαθώ να δίνω κάθε φορά και ένα καινούργιο και επίκαιρο μήνυμα προς τους νέους που θα είναι πηγή έμπνευσης.

Ποια είναι τα μελλοντικά σου όνειρα;

Τελειώνοντας το σχολείο και τις σπουδές μου, όνειρο μου είναι να ασχοληθώ επαγγελματικά με τον συγκεκριμένο τομέα.

Follow Vantagemag on Instagram to see the latest news