Εμπιστευτείτε τους για την ασφάλειά σας!

Το γραφείο GCE IRIS INSURANCE AGENCY,με ιδιοκτήτες τους Γιώργο Τσιολάκη, Χάρη Πιερή και Έλενα Τσιολάκη, ξεκίνησε τις δραστηριότητές του τον Φεβρουάριο του 2020 και μέσα σ΄ ένα χρόνο κατάφερε να συνεργάζεται με τις κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρείες κλάδου ζωής και γενικού κλάδου στη Κύπρο… 

Πέστε μας μερικά λόγια για το επάγγελμα του ασφαλιστικού συμβούλου; 

Το επάγγελμα του ασφαλιστικού συμβούλου για εμάς θεωρείται λειτούργημα αφού μέσω της θέσης μας μπορούμε να εξασφαλίσουμε τις λύσεις για προβλεπτά και απρόβλεπτα γεγονότα που μπορεί να προκύψουν τόσο σε ατομικό επίπεδο όσο και σε μια επιχείρηση.

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει ένας ασφαλιστικός σύμβουλος στις μέρες μας;  

Ο ασφαλιστικός σύμβουλος είναι ένα επάγγελμα που συνεχώς εξελίσσεται γι΄ αυτό και θεωρείται ένα από τα 10 κορυφαία επαγγέλματα του μέλλοντος. Ο ιδανικός ασφαλιστικός σύμβουλος πρέπει να διαθέτει  μεθοδικότητα, φιλόδοξους στόχους, εργατικότητα και επικοινωνιακά χαρίσματα. 

Ποιες είναι οι λύσεις που μπορεί να προσφέρει το ‘GCE IRIS INSURANCE AGENCY’ ατομικά ή σε μια επιχείρηση;

Το γραφείο GCE IRIS INSURANCE AGENCY μέσω των κορυφαίων ασφαλιστικών εταιρειών που συνεργάζεται μπορεί να προσφέρει στους πελάτες του ολοκληρωμένες ασφαλιστικές υπηρεσίες με σκοπό την ελαχιστοποίηση των κινδύνων στους οποίους είναι εκτεθειμένο κάποιο φυσικό πρόσωπο ή μια επιχείρηση. Διαθέτει όλα τα πακέτα λύσεων που αφορούν τους κλάδους ζωής και γενικών ασφαλίσεων, παρακολουθώντας διαρκώς τις τάσεις και τις ανάγκες της αγοράς. Μερικά παραδείγματα ασφαλειών που μπορείτε να βρείτε στο γραφείο μας είναι οι ασφάλειες υγείας, κτιρίων, επαγγελματικής ευθύνης, συνταξιοδοτικού προγραμματισμού, κτιρίων κλπ.

Γιατί κάποιος να απευθυνθεί στο δικό σας για να ασφαλίσει σημαντικά πράγματα της ζωής του;

Προσπαθούμε να δημιουργήσουμε ένα σύγχρονο ασφαλιστικό γραφείο συνυφασμένο με τις ανάγκες του σήμερα και του αύριο. Διαθέτουμε όλη τη γκάμα από πακέτα ώστε να υπερκαλύψουμε τις οποιεσδήποτε ανάγκες ενός υποψηφίου πελάτη από τις σπουδές του παιδιού του μέχρι την ασφάλεια της επιχείρησης του, όποια κι αν είναι. Πέραν όμως από τις υπηρεσίες που προσφέρουμε προσπαθούμε διαρκώς να αναπτύσσουμε την τεχνογνωσία και τις δεξιότητες μας ώστε να μπορούμε να μεταλαμπαδεύσουμε στους πελάτες την έννοια της πρόληψης στον πελάτη αναφορικά με τις λύσεις που θα προτείνουμε για προβλεπτά και απρόβλεπτα γεγονότα που μπορεί να προκύψουν. 

Ποια είναι η άποψη σας για τα ασφαλιστικά συμβόλαια μέσω διαδικτύου;

Καταρχάς θεωρούμε ότι ο ρόλος του ασφαλιστικού συμβούλου είναι συμβουλευτικός. Ακόμα και στις πιο τεχνολογικά εξελιγμένες χώρες το επάγγελμα του ασφαλιστικού συμβούλου θεωρείται στα κορυφαία (τοπ) επαγγέλματα και στις πιο ουσιώδεις υπηρεσίες. Ο λόγος είναι ότι ο πελάτης θέλει να νιώθει τη φυσική παρουσία και επιζητεί τα άτομα που θα τον καθοδηγήσουν, που θα τον συμβουλεύουν, που θα του βρουν λύσεις και θα του προσφέρουν την ανάλογη εξυπηρέτηση κατά τη διάρκεια μιας ασφαλιστικής σύμβασης. Συμπερασματικά λοιπόν θεωρούμε ότι το ‘digital world’ που τρέχουμε σήμερα μας βοηθά να έρθουμε πιο κοντά με τους πελάτες δίνοντας μας τη δυνατότητα να έχουμε πολλαπλούς τρόπους επικοινωνίας περιορίζοντας το κίνδυνο να αγοράσει ο πελάτης ένα ασφαλιστικό συμβόλαιο διαδικτυακά που να μην ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες του.

Ποιοι είναι οι μελλοντικοί στόχοι του γραφείου σας;  

Στόχος μας είναι η συνεχής ανάπτυξη. Να αναπτύσσουμε κάθε χρόνο το πελατειακό μας δίκτυο εξελίσσοντας συνεχώς τη τεχνογνωσία μας και τα μέσα εξυπηρέτησης μας γι΄ αυτό και στο άμεσο χρονικό διάστημα θα προχωρήσουμε στη δημιουργία  της δική μας διαδικτυακής πλατφόρμας κατά τη οποία ο υποψήφιος πελάτης θα μπορεί να κλείσει ένα ενημερωτικό ραντεβού με ότι μέσο θέλει, είτε διαδικτυακά είτε στο γραφείο μας είτε στο χώρο εργασίας του. 

Μεγάλου Αλεξάνδρου 20, 5282, Παραλίμνι

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 

23 020 107 – 99 914306 – 99 030979 – 99 920416

Email: gce_iris_insurance@outlook.com