Δίνοντας αξία στον πελάτη

Το Ασφαλιστικό Γραφείο Θεόδωρος Βασιλείου, διαθέτει σημαντική τεχνογνωσία στο χώρο των ασφαλίσεων, προσαρμόζοντας την κάθε ασφάλεια, στο δικό σας τρόπο ζωής, θέλοντας να είναι το πρότυπο της ποιοτικής ασφάλισης.

Της Ειρήνης Τσομαλλούρη

Αποστολή του Γραφείου είναι, «να δίνει αξία στον πελάτη και να του παρέχει την καλύτερη ασφάλιση, σύμφωνα με τις ανάγκες του, στην καλύτερη δυνατή τιμή». Το Ασφαλιστικό Γραφείο Θεόδωρος Βασιλείου είναι στην διάθεση σας και σε συνεργασία με την Altius Insurance, καλύπτει όλο το φάσμα ασφαλιστικών υπηρεσιών όπως, Ασφαλίσεις Ζωής, Ασφαλίσεις Γενικών Κλάδων και Ασφαλίσεις Υγείας.

Τα οφέλη που μπορεί να έχετε από την ασφάλιση είναι πολλά, με σημαντικότερα τα ακόλουθα:

• Ξεγνοιασιά, για εσάς και την οικογένειά σας, γιατί στη δεδομένη στιγμή, μέσω της ασφάλισης, θα υπάρχουν τα χρήματα για ν’ αντιμετωπίσετε τις οικονομικές συνέπειες από οποιοδήποτε αναπάντεχο γεγονός, όπως μιας πυρκαγιάς, ενός ατυχήματος ή μιας ασθένειας.

• Απαλλαγή από τις αβεβαιότητες και τα αναπάντεχα της ζωής, που μόνο η ασφάλιση μπορεί να σας προσφέρει.

• Οικονομική ανεξαρτησία, γιατί βοηθά στην αποταμίευση και με την κατάλληλη ασφάλιση όταν αφυπηρετήσετε, για παράδειγμα, θα μπορείτε να διατηρήσετε αν όχι το ίδιο, ένα αξιοπρεπές επίπεδο ζωής στα χρόνια που έρχονται.

• Εκπλήρωση των ονείρων που έχετε για εσάς και τα παιδιά σας, γιατί μέσω της ασφάλισης δημιουργείτε τα απαραίτητα κεφάλαια για τη μόρφωση και την επαγγελματική τους αποκατάσταση.

Ο τομέας της ασφάλισης, είναι ένας βασικός πυλώνας της Οικονομίας μας. Απαιτεί από μέρους των ασφαλιστικών συμβούλων, συνεχή κατάρτιση και επιμόρφωση με ετήσια πιστοποίηση της επάρκειας των γνώσεων του και είναι σαφώς, ο πλέον καταλληλότερος για να υποδείξει την ασφάλεια που αρμόζει βάση των εκάστοτε αναγκών του πελάτη.

Το Ασφαλιστικό Γραφείο Θεόδωρος Βασιλείου, είναι πάντα στην διάθεση σας, ώστε να έχετε την καλύτερη και πληρέστερη ενημέρωση σε θέματα που σας αφορούν, προσφέροντας την ασφάλιση που καλύπτει τις ανάγκες σας, στην καλύτερη δυνατή τιμή. Βλέποντας το χαμόγελο σχηματισμένο στο πρόσωπο του πελάτη, τη στιγμή που αντιλαμβάνεται πραγματικά πως είσαι δίπλα του, στις καλές αλλά και δύσκολες στιγμές, ξεστομίζοντας σου ένα απλό, μα τόσο αληθινό «ευχαριστώ», είναι η μεγαλύτερη ικανοποίηση που μπορείς να νιώσεις ως επαγγελματίας ασφαλιστής, προσφέροντας στον άνθρωπο μέσω αυτού του λειτουργήματος που ονομάζετε Θεσμός της Ασφάλισης. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε και τη σελίδα του γραφείου, στο Facebook: Θεόδωρος Βασιλείου – Ασφαλιστικός Σύμβουλος Altius Insurance.

Φώτη Πίττα 11, Φρέναρος, Τ: 99 848179

Follow Vantagemag on Instagram to see the latest news