Αφιέρωμα ομορφιά – Despo Loizou Beauty Salon

Πολύχρονη εμπειρία και εξειδίκευση

Η πολύχρονη εμπειρία και η εξειδίκευση της Δέσπως Λοΐζου (Despο Loizou Beauty Salon) στο χώρο της αισθητικής της επιτρέπουν να αναδεικνύει την καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας.

Με λίγα λόγια: Η Δέσπω Λοΐζου σπούδασε Αισθητική στο KES Collage στη Λευκωσία και εργάζεται ως αισθητικός στη Δερύνεια εδώ και 34 χρόνια. Όλα αυτά τα χρόνια δεν επαναπαύτηκε αλλά συνεχίζει να παρακολουθεί σεμινάρια σε Κύπρο και εξωτερικό για να ενημερώνεται για τις νέες τάσεις στην αισθητική και το μακιγιάζ. Είναι η ιδιοκτήτρια του Despo Loizou Beauty Salon και πάντα με φιλική διάθεσή και σεβασμό προς τον πελάτη θα σας προτείνει υπηρεσίες και προϊόντα που πραγματικά ταιριάζουν σε εσάς. Και το κυριότερο; Η Δέσπω Λοΐζου είναι πάντα δίπλα στις πελάτισσες της από την αρχή μέχρι το τέλος.

Ύπηρεσίες: Το Despo Loizou Beauty Salon στη Δερύνεια είναι ένας ζεστός και άνετος χώρος που αποπνέει χαλάρωση και σε συνδυασμό με την προσωποκεντρική προσέγγιση, αποτελεί τον απόλυτο χώρο ομορφιάς! Απευθύνεται στη γυναίκα που θέλει να αισθανθεί ξεχωριστή και να εισπράττει την προσοχή που της αξίζει. Εδώ μπορεί κανείς να απολαύσει περιποιήσεις και σύγχρονες θεραπείες προσώπου με έμφαση στην ποιότητα των υλικών, στην εξειδίκευση της εφαρμογής τους και στους κανόνες υγιεινής. Επιπρόσθετα προσφέρονται υπηρεσίες αποτρίχωσης σώματος με κερί αλλά και φωτόλυση, υπηρεσίες μακιγιάζ για κάθε περίπτωση, νυφικό, βραδινό, καθημερινό, αλλά και πολύτιμες συμβουλές για τον κάθε τύπο προσώπου. Τέλος, στο Despo Loizou Beauty Salon θα βρείτε ποιοτικά προϊόντα περιποίησης προσώπου και σώματος, και προϊόντα μακιγιάζ που ακολουθούν τις τάσεις της κάθε εποχής!

Μεγάλο Ατού: Η πολύχρονη πείρα της ιδιοκτήτριας στον χώρο της αισθητικής αλλά και η συνεχής ενημέρωση της για τις εξελίξεις, της προσφέρουν την άνεση να μπορεί να διακρίνει τις ανάγκες ενός προσώπου και με κατάλληλες θεραπείες να επιτυγχάνεται το επιθυμητό αποτέλεσμα. Η μεγάλη της αγάπη όλα αυτά τα χρόνια παραμένει το μακιγιάζ και κρατάει σε πολύ ξεχωριστή θέση τα σεμινάρια με τον παγκοσμίου φήμης κύριο Louis Alvarez. Το αποτέλεσμα της εμπειρίας και της ικανότητας της μπορούμε να τα δούμε στα πρόσωπα των πελατισσών της.

Νέα σελίδα στα προϊόντα αισθητικής: Στο Despo Loizou Beauty Salon θα βρείτε «τη νέα σελίδα» στα προϊόντα αισθητικής, τα προϊόντα Doctor Babor Pro που ενεργοποιούν την επιδερμίδα, βελτιώνουν την ικανότητα απορρόφησης των δραστικών συστατικών και εντείνουν τα αποτελέσματα της περιποίησης. Έχουν υψηλής ακρίβειας δραστικά συστατικά και μπορούν να προσφέρουν τα μέγιστα αποτελέσματα μόνο όταν έχουν δοθεί σαφής οδηγίες χρήσης από ειδικά εκπαιδευμένους επαγγελματίες αισθητικής. Γι’ αυτό και τα συγκεκριμένα προϊόντα μπορείτε να τα βρείτε μόνο σε ινστιτούτα αισθητικής στα οποία τουλάχιστον μια αισθητικός θα έχει εκπαιδευτεί και πιστοποιηθεί στη χρήση τους. Και βεβαίως στο Despo Loizou Beauty Salon σας προσφέρουν τις εξειδικευμένες θεραπείες Doctor Babor Pro μετά από εκπαίδευσή της ιδιοκτήτριας σε αυτά.

Σημαντικά tips ομορφιάς: Η πιο πολύτιμη συμβουλή που έχει να δώσει στις πελάτισσες της είναι να αγαπήσουν το σώμα τους. Όσον αφορά το πρόσωπο, το μυστικό για να διατηρήσουμε το δέρμα μας νεανικό είναι να πλένουμε πρωί και βράδυ το πρόσωπο μας, να εφαρμόζουμε την ενυδατική μας κρέμα (αμπούλες, οροί) και οπωσδήποτε να μην ξεχνάμε να βάζουμε αντηλιακή κρέμα, χειμώνα-καλοκαίρι.

Λεωφ. Αμμοχώστου 40, Δερύνεια, T: 99 418414