Αφιέρωμα ομορφιά – Demetriou Medical Laser

Επανάσταση στον τομέα της αισθητικής

Τα Demetriou Medical Laser αποτελούν ένα πρότυπο κέντρο αισθητικής και δερματολογίας στο οποίο παρέχονται ολοκληρωμένες υπηρεσίες προσώπου και σώματος.

Με λίγα λόγια: Ο Δρ Κωνσταντίνος Δημητρίου γεννήθηκε στην Λευκωσία και πήρε το πτυχίο του από την Ίατρική Σχολή Πανεπιστήμιου Αθηνών με ειδίκευση στην Δερματολογία – Αφροδισιολογία. Η πορεία που ακολούθησε εντυπωσιακή και αξιοσημείωτη. Μεταξύ άλλων είναι Ίδρυτικό μέλος και πρώτος Γραμματέας της Δερματολογικής και Αφροδισιολογικής Εταιρείας Κύπρου, μέλος της Αμερικάνικης, της Ευρωπαϊκής, της Ελληνικής και της Κυπριακής Δερματολογικής Εταιρείας, μέλος της Ευρωπαϊκής Δερματολογικής Εταιρείας Laser (ESLD) και της ASLMS (American Society for laser Medicine and Surgery). Επιπρόσθετα, είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Δερματολογικής Εταιρείας EADV και διετέλεσε Πρόεδρος της Δερματολογικής – Αφροδισιολογικής Εταιρείας Κύπρου επί σειρά ετών καθώς επίσης και εκπρόσωπος της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ακαδημία Δερματολογίας. Είναι εφευρέτης/κάτοχος Διεθνούς, Αμερικανικής και Ευρωπαϊκής Πατέντας για την Μέθοδο της θεραπείας Ονυχομυκητίασης με Laser. Είναι συχνά προσκεκλημένος ομιλητής σε διεθνή και ευρωπαϊκά συνέδρια για την τεχνολογία των Laser και τις εφαρμογές τους. Σήμερα εργάζεται στο Ίατρείο του στην Λευκωσία και είναι εγγεγραμμένος στο ΓΕΣΥ παρέχοντας τις υπηρεσίες του στο Κυπριακό κοινό. Από τον Δρ. Δημητρίου προσφέρονται όλες οι εφαρμογές των Laser στην Ίατρική (θεραπεία ευρυαγγειών, ραβδώσεων, σκανθάρων, θεραπείες ανάπλασης κολλαγόνου προσώπου, αφαίρεση κηλίδων δέρματος κ.α.). Υπό την εποπτεία του γιατρού, και της κας Χρύσως Δημητρίου, Υπεύθυνης συντονισμού, λειτουργούν τα 4 συνολικά κέντρα σε Λευκωσία και Παραλίμνι.

Υπηρεσίες: Οι υπηρεσίες που προσφέρονται στα Demetriou Medical Laser είναι αποτρίχωση με Laser, θεραπεία μυκήτων νυχιών με laser και άλλες εξειδικευμένες θεραπείες προσώπου και σώματος.

Μεγάλο ατού:To Demetriou Medical Laser είναι ένα Ίατρικό κέντρο υπό την εποπτεία ενός εξαίρετου Δερματολόγου, ο οποίος έχει εκπαιδεύσει το προσωπικό του, τόσο ως προς την χρήση των μηχανημάτων για την επίτευξη του καλύτερου αποτελέσματος στις λιγότερες συνεδρίες, όσο και ως προς τις ιατρικές γνώσεις που χρειάζεται να έχουν. Αυτό μας διασφαλίζει έμπειρο και σωστά καταρτισμένο προσωπικό, το οποίο κατανοεί πλήρως τις ανάγκες και τις προσδοκίες του πελάτη και τον ενημερώνει με ειλικρίνεια.

Σημαντικές συμβουλές στην επιλογή κέντρου για Laser: Πολύ σημαντικό στην επιλογή κέντρου είναι, το είδος του μηχανήματος που χρησιμοποιείται. Στα κέντρα Demetriou Medical Laser θα βρείτε το μηχάνημα Αλεξανδρίτης της Candela το οποίο θεωρείται ως το Gold Standard στην αποτρίχωση. Πέρα από το σωστό μηχάνημα σημαντικό είναι να χρησιμοποιείται το εργοστασιακό σύστημα ψύξης το οποίο όταν εφαρμόζεται επιτυγχάνονται πολύ γρήγορα, εξαιρετικά καλά αποτελέσματα. Αμερικάνικοι οργανισμοί όπως το FDA (Food and Drug Ad- ministration) έπειτα από αυστηρό έλεγχο ενέκριναν, το Gentle Lase System της Candela, ως απόλυτα ασφαλές. Σημαντικό να λάβουμε υπόψη ότι το Laser δεν επηρεάζει αδένες γιατί η ακτίνα φτάνει μόνο μέχρι τον θύλακα της τρίχας.

Προτεινόμενη περίοδος: Η καλύτερη περίοδος να ξεκινήσει κάποιος την αποτρίχωση με laser είναι αδιαμφισβήτητα ο χειμώνας μεταξύ Οκτώβρη-Απρίλη. Φυσικά, κάποιος μπορεί να κάνει ολόχρονα laser αφού πρόκειται για μια ασφαλή μέθοδο τόσο σε σκούρες όσο και σε πιο ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες. Ο μόνος περιορισμός που υπάρχει ως προς την χρήση του laser είναι ότι δεν μπορεί να γίνει αποτρίχωση πάνω σε φρεσκοηλιοκαμένο δέρμα.

Λεωφ. Γεωργίου Γουρουνιά 124, Γρ. 106, Παραλίμνι, Τ: 23 731212