Αφιέρωμα ομορφιάς – Just YOUR Face

Η υγεία και η ομορφιά του δέρματος είναι τρόπος ζωής

Η ιδιοκτήτρια του Just YOUR Face, Skin Specialist Σωτηρούλα Μιχαήλ δραστηριοποιείται στον χώρο της Αισθητικής προσώπου με μεγάλη επιτυχία.

Με λίγα λόγια: Η Σωτηρούλα Μιχαήλ σπούδασε Αισθητική και Κοσμητολογία και άρχισε την καριέρα της πριν από 25 περίπου χρόνια. Παρακολούθησε εξειδικευμένες μετεκπαιδεύσεις στο εξωτερικό, αναπτύσσοντας τη θεραπευτική πλευρά της Αισθητικής. Το 2004 απέκτησε Teaching Diploma και ξεκίνησε να εργάζεται παράλληλα ως Ακαδημαϊκός. Ολοκλήρωσε μεταπτυχιακές σπουδές από το Middlesex University με θέμα «Εκπαίδευση της Αισθητικής» και δημιουργίας εκπαιδευτικών προγραμμάτων με έρευνα τις ανάγκες της Αισθητικής στην Κύπρο. Μέλος του Συλλόγου Αισθητικών συνεργάστηκε ενεργά και με το Υπουργείο Υγείας καθώς είναι ένα από τα πρωτοπόρα μέλη του Συμβουλίου Εγγραφής Αισθητικών Κύπρου. Έχει συγγράψει δεκατρία εκπαιδευτικά εγχειρίδια Αισθητικής τα οποία περιλαμβάνουν τη διδακτέα ύλη, σε ποικίλη θεματολογία. Σήμερα, μετά από πολύχρονη πείρα και πληθώρα επιτυχών εφαρμογών στην ειδικότητά της, συνεργάζεται με γιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων και εξειδικεύεται στην Αισθητική Προσώπου και εφαρμογές Laser.

Ύπηρεσίες: Από το 2017 δημιούργησε και διευθύνει το Just YOUR Face, Skin Specialist & Laser Clinic στη Δερύνεια. Είναι ένα πρότυπο κέντρο αντιμετώπισης δερματικών βλαβών – κλινικής διαχείρισης της ακμής και της πρόωρης γήρανσης, καθώς και εφαρμογών Laser νέας γενιάς. Στο Just YOUR Face προσφέρονται υπηρεσίες που δίνουν μόνιμες λύσεις σε όλες τις προβληματικές καταστάσεις του δέρματος, παρέχοντας φροντίδα και κατάλληλη αγωγή μετά από προσωπική δερμοδιάγνωση. Οι υπηρεσίες που προσφέρονται καλύπτουν όλο το φάσμα της περιποίησης του προσώπου του δέρματος όπως η ακμή, οι δυσχρωμίες καθώς επίσης το ευαίσθητο δέρμα και η αντιγήρανση. Παρέχονται υπηρεσίες όπως χημική και βιολογική απολέπιση, αισθητική μεσοθεραπεία και παράλληλα τελευταίου τύπου Laser για ασφαλή και ανώδυνα αποτελέσματα σε κάθε είδος τριχοφυΐας. 

Μεγάλο Ατού: Αγαπά το επάγγελμα της και έχει πάθος με όποιο πρόβλημα και αν καταπιαστεί. Τηρεί όλους τους κανόνες επαγγελματικής Δεοντολογίας, κρατώντας ιατρικό ιστορικό με συνεχή παρακολούθηση και εφαρμόζει φιλική και συγχρόνως επαγγελματική προσέγγιση, ώστε τα άτομα να νιώθουν όμορφα και συγχρόνως ασφάλεια. Όπως μας αναφέρει τα άτομα τα οποία έχουν πρόβλημα στο πρόσωπο τους πολλές φορές μεγιστοποιούν το πρόβλημα και αυτό τους δημιουργεί άγχος: «Η εμπειρία μου με έχει διδάξει ότι εκεί πρέπει να τους στηρίζω περισσότερο, διώχνοντας τις ανασφάλειες που μπορεί να βιώνουν και μέσα από το αποτέλεσμα να ανακτήσουν την αυτοπεποίθηση και το χαμόγελο τους». Σημαντικός παράγοντας επιτυχίας της είναι η βαθιά επίγνωση των θεμάτων που καταπιάνεται, αρχίζοντας από τη σωστή διάγνωση και στην πορεία εφαρμόζοντας ό,τι απαιτείται χωρίς να παρασύρεται από τις τάσεις της εποχής.

Ανάπλαση δέρματος με Μεσοθεραπεία: Η Μεσοθεραπεία ενδείκνυται την χειμερινή περίοδο και μπορεί να εφαρμοστεί σε θεραπευμένη ακμή, ουλές, ρυτίδες, χαλαρωμένο και αφυδατωμένο δέρμα αλλά είναι επίσης κατάλληλη και για τις δυσχρωμίες. Αυτό που κάνει η Αισθητική Μεσοθεραπεία είναι να τραυματίσει το δέρμα φτάνοντας και διαπερνώντας τη βασική στοιβάδα της επιδερμίδα εκχύοντας συγχρόνως δραστικά συστατικά. Δίνει λάμψη και φωτεινότητα δίνοντας τροφή στο δέρμα. Εφαρμόζεται σε άντρες και σε γυναίκες άνω των 18 ετών. 

Σημαντικά tips ομορφιάς: Την αντιπροσωπεύουν δύο βασικά σλόγκαν τα οποία προσπαθεί να περάσει στους πελάτες της: Πρώτον «η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία» και δεύτερον «γερνάμε αλλά μπορούμε να γεράσουμε όμορφα». Είναι υπέρ της φυσικής αντιγήρανσης και πιστεύει πως η υπερβολή δεν είναι όμορφη. Γι ́αυτό υποστηρίζει να ακολουθούμε ένα Beauty LifeStyle, η φροντίδα δηλαδή του δέρματος να γίνει τρόπος ζωής!

Ελευθερίου Ιακώβου 1, Κατ. 2, (Πάροδος Λεωφ. Αμμοχώστου), Δερύνεια, Τ: 23 744455 – 99 547298