Αφιέρωμα ομορφιάς – Evdokia’s Beauty Salon

Άναβάθμισε την εξωτερική σου εικόνα

Το Evdokia`s Beauty Salon λειτουργεί κάτω από τη διεύθυνση της Ευδοκίας Πογιατζιή, μιας νέας κοπέλας με μεράκι, επαγγελματισμό και πάνω από όλα προσωπική επαφή με τις πελάτισσες της.

Με λίγα λόγια: Αρκετές κοπέλες επιλέγουν να σπουδάσουν το επάγγελμα της Αισθητικής, ώστε να ασχοληθούν περισσότερο με κάτι που αγαπούν και που είναι απαραίτητο στην εποχή μας. Ένα από αυτά τα παραδείγματα αποτελεί η Ευδοκία Πογιατζιή, η οποία γεννήθηκε στο Παραλίμνι και τελειώνοντας το Λύκειο αποφάσισε να ακολουθήσει το επάγγελμα που αγαπούσε από μικρή. Έτσι λοιπόν, πήρε το πτυχίο της από το INTERCOLLEGE Λευκωσίας και από το 2012 μέχρι και σήμερα εξασκεί το επάγγελμα της αισθητικής. Άνοιξε τον δικό της προσωπικό χώρο αισθητικής, το Evdokia`s Beauty Salon προσφέροντας υπηρεσίες περιποίησης προσώπου και άκρων προσπαθώντας να ικανοποιήσει και τις πιο απαιτητικές πελάτισσες, κάνοντάς τις να νιώθουν απόλυτη οικειότητα και ηρεμία.

Ύπηρεσίες: Σύμφωνα με την Ευδοκία η κάθε γυναίκα είναι ξεχωριστή και της αξίζει να νιώθει έτσι. Όπως μας αναφέρει οι σύγχρονες γυναίκες είναι πλέον ενήμερες για τις διαθέσιμες θεραπείες, διαβάζουν, παρακολουθούν τις εξελίξεις και ενδιαφέρονται τόσο για τα άκρα τους όσο και για το πρόσωπό τους. Δημιουργώντας λοιπόν το Evdokia`s Beauty Salon ήθελε να προσφέρει ένα χώρο που θα κάνει κάθε γυναίκα να νιώθει όμορφα. Στις υπηρεσίες θα βρούμε manicure, pedicure, αποτριχώσεις, lift lash και μια σειρά από καθαρισμούς προσώπου. Χωρίς αμφιβολία το Evdokia`s Beauty Salon είναι ο παράδεισος κάθε γυναίκας, αφού με μία και μοναδική της επίσκεψη θα θέλει να δοκιμάσει απλά τα πάντα.

Μεγάλο Ατού: Μεγαλύτερο της πλεονέκτημα η προσωπική επαφή που έχει με τις πελάτισσες της ανεξαρτήτως ηλικίας. Όπως μας λέει δημιουργείται ένα πολύ φιλικό κλίμα: «Είναι πολύ ενδιαφέρον να ξέρεις ότι κάποιοι άνθρωποι σε εμπιστεύονται για την περιποίηση τους. Νιώθεις πολύ ωραία που συμβάλλεις με τη δουλειά σου στη βελτίωση της εξωτερικής εμφάνισης και, κατ’ επέκταση, στη βελτίωση της ψυχικής διάθεσης των πελατών». Εντυπωσιακές βλεφαρίδες: Η τεχνική Lift Lash βλεφαρίδων είναι η τελευταία τάση στο χώρο της ομορφιάς, που έχει γίνει must σε όλα τα σαλόνια ομορφιάς! Πρόκειται για τριπλή θεραπεία αναβάθμισης βλεφαρίδων, που περιλαμβάνει ανόρθωση, βαφή και θεραπεία κερατίνης! Το τελικό αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό, έχει μεγάλη διάρκεια χωρίς να προκαλεί την παραμικρή φθορά στις φυσικές μας βλεφαρίδες! Η τεχνική του Lash Lift είναι απλή, εντελώς ανώδυνη αλλά και οικονομική. Οι φυσικές μας βλεφαρίδες ανορθώνονται, αποκτούν καμπύλη και βάφονται στο φυσικό μας χρώμα, ώστε το βλέμμα μας να γίνει πιο έντονο και ζωηρό χωρίς υπερβολές.

Σημαντικά tips ομορφιάς: Το πάθος και το ταλέντο της Ευδοκίας στην γυναικεία αισθητική ήταν και παραμένει αξιοσημείωτο. Πλέον γνωρίζει πολύ καλά τα θέλω κάθε γυναίκας και τις συμβουλεύει να αγαπάνε τον εαυτό τους γιατί η ομορφιά πηγάζει πρώτα από μέσα μας και μετά αντανακλάται στην εξωτερική μας εμφάνιση. Σαν αισθητικός νιώθει ευγνώμων γιατί οι πελάτισσες της πρώτα έχουν όμορφη ψυχή και αυτό ομορφαίνει το αποτέλεσμα της δικής της δουλειάς!

Αρχ. Μακαρίου Γ` 12, Παραλίμνι, Τ: 97 842830