Αφιέρωμα ομορφιάς – BeautyLab

Κέντρο ευεξίας, υγείας και ομορφιάς

Το BeautyLab, υπό τη διεύθυνση της Ελευθερίας Κυθραιώτη, σας προσφέρει μια ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών που προάγουν την ευεξία, την καλή υγεία και την ομορφιά.

Ατού: Με σεβασμό στις ξεχωριστές ανάγκες του κάθε επισκέπτη και με θεραπείες που ανταποκρίνονται στα υψηλότερα στάνταρ ασφάλειας και αποτελεσματικότητας, προσφέρουν τις λύσεις που ζητάτε για το πρόσωπο και το σώμα σας.

Προϊόντα περιποίησης: Το BeautyLab φέρνει κοντά σας μια σειρά καλλυντικών και προϊόντων περιποίησης προσώπου και σώματος υψηλής ποιότητας. Αρχή κάνουμε με τα προϊόντα της ELEMIS, τα οποία προστατεύουν, τονώνουν και ενυδατώνουν την επιδερμίδα και ταυτόχρονα καταπολεμούν τα σημάδια από το πέρασμα του χρόνου. Η CODAGE PARIS προσφέρει μια μεγάλη επιλογή από serums με υψηλή συγκέντρωση δραστικών συστατικών που διεισδύουν στις βαθύτερες στιβάδες της επιδερμίδας. Η επιτυχία της iS CLINICAL βρίσκεται στη δημιουργία προϊόντων που καταπολεμούν αποτελεσματικά μια σειρά από προβλήματα στην επιδερμίδα του προσώπου, όπως είναι οι δυσχρωμίες, η ακμή, η ροδόχρους ακμή και οι ρυτίδες. Η Jane Iredale, ιδρυτής της ομώνυμης σειράς καλλυντικών, πιστεύει ότι το ωραιότερο μακιγιάζ είναι ένα υγιές δέρμα. Για αυτό τον λόγο τα προϊόντα της αναδεικνύουν τη φυσική ομορφιά της κάθε γυναίκας αλλά και φροντίζουν ταυτόχρονα την επιδερμίδα του προσώπου της. 

Θεραπείες προσώπου: Το BeautyLab φέρνει κοντά σας τη νέα γενιά στις θεραπείες προσώπου με την τεχνική BIOTEC της ELEMIS, η οποία συνδυάζει την επιστήμη της βιοηλεκτρικής τεχνολογίας με δραστικές ουσίες υψηλής απόδοσης. Το BIOTEC δίνει μια μεγάλη γκάμα επιλογών, όπως το μη επεμβατικό lifting, η θεραπεία αντιγήρανσης, η λεύκανση και η στόχευση σε ευαίσθητα σημεία όπως τα μάτια και ο λαιμός. Η Déesse Pro LED Mask είναι μια νέα μέθοδος φωτοθεραπείας που καταπολεμά την ακμή, σβήνει τις λεπτές γραμμές, αντιμετωπίζει τη φωτογήρανση και διώχνει τις φλεγμονές και τις τοξίνες από το πρόσωπο. Παράλληλα, ενεργοποιεί την παραγωγή ελαστίνης και κολλαγόνου. Τέλος,
το Endermolift της LPG εστιάζει στη φροντίδα του προσώπου και αντιστρέφει με φυσικό τρόπο τη διαδικασία της γήρανσης. Η μέθοδος αυτή διεγείρει τα κύτταρα της νεότητας (ινοβλάστες) στο πρόσωπο και ενισχύει κατ’ αυτόν τον τρόπο την παραγωγή κολλαγόνου, ελαστίνης και υαλορονικού οξέος.

Περιποίηση σώματος: Στον τομέα της περιποίησης του σώματος, το BeautyLab έχει στη διάθεση σας το μοντέλο Integral CELLUM6 της εταιρείας LPG. Πρόκειται για μια κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνική αδυνατίσματος η οποία ενεργοποιεί με φυσικό τρόπο τη διαδικασία αποδέσμευσης του λίπους. Έτσι επιτυγχάνεται η λιπογλυπτική σώματος με ένα μη επεμβατικό και απολύτως ανώδυνο τρόπο. Επίσης, διαθέτουν το μοντέλο Accent Elite Pro RF, το οποίο χρησιμοποιεί την τεχνολογία των ραδιοσυχνοτήτων για την αποτελεσματική αντιμετώπιση προβλημάτων όπως το τοπικό πάχος, η κυτταρίτιδα και η χαλάρωση της επιδερμίδας.

Αποτρίχωση με Soprano ICE Laser: To σημαντικότερο πλεονέκτημα του Soprano ICE της εταιρείας ALMA είναι ότι προσφέρει μακροπρόθεσμα αποτελέσματα με απόλυτα ασφαλή και ανώδυνο τρόπο. Είναι κατάλληλο για γυναίκες και άνδρες, για όλους τους τύπους δέρματος και για κάθε εποχή του χρόνου. Tο συγκεκριμένο Laser έχει λάβει, μεταξύ άλλων, την έγκριση της FDA (Food and Drug Administration) της Αμερικής, γεγονός που πιστοποιεί την ασφάλεια της μεθόδου και την υψηλή της ποιότητα.

Δωρεάν αξιολόγηση: Το BeautyLab σας προσκαλεί να κλείσετε ένα ραντεβού όπου θα έχετε την ευκαιρία να ενημερωθείτε για όλες τις υφιστάμενες και τις νέες θεραπείες που προσφέρουν, να μιλήσετε για τις ανάγκες σας και να προχωρήσετε σε μια προκαταρκτική δωρεάν αξιολόγηση χωρίς την οποιαδήποτε υποχρέωση από την πλευρά σας.

Λεωφ. 1ης Απριλίου 43, 1ος όροφος (Πάνω από κατάστημα Stephanis), Παραλίμνι, Τ: 23833233