Από γενιά σε γενιά: Μαεστρία στον εξειδικευμένο καθαρισμό

Η εταιρεία ΜΖ clean & go καθαρίζει τον προσωπικό και επαγγελματικό σας χώρο για εσάς εδώ και χρόνια, καταφέρνοντας να προσκομίσει ένα καλό όνομα στο χώρο του καθαρισμού. Ο Ζανέττος Πρίγκης και ο Ραφαήλ Παπέττας ως τα νεότερα μέλη της εταιρείας, και έχοντας πολλή όρεξη και μεράκι για δουλειά μας εξηγούν ποια είναι τα επόμενα βήματα τους όσον αφορά το μέλλον της εταιρείας.

Για τον Ζανέττο όλα ξεκίνησαν το 2002. Ως νέος στην ομάδα της ΜΖ clean & go ανέλαβε τις ευθύνες που αναλογούν σε έναν κανονικό υπάλληλο όσον αφορά τον καθαρισμό. Το 2013 έγινε συνέταιρος στην εταιρεία μετά την αποχώρηση του πατέρα του Μιχάλη Πρίγκη. Ο Ραφαήλ ξεκίνησε το 2018 την πορεία του στην εταιρεία όπως και ο Ζανέττος, ως απλός υπάλληλος, αλλά από φέτος ξεκίνησε να λαμβάνει τις πρώτες του ευθύνες και να χειρίζεται σημαντικές αποφάσεις όπως και τα άλλα δύο μέλη στη διοίκηση, τον πατέρα του Μιχάλη Παπέττα και τον ξάδερφο του Ζανέττο Πρίγκη. Τα δύο ξαδέλφια έπρεπε να περάσουν από όλες τις θέσεις στην εταιρεία και να μάθουν από πρώτο χέρι τη δουλειά. Πλέον, στις αρμοδιότητες του Ζανέττου είναι η επικοινωνία με τους πελάτες και τους συνεργάτες, η εύρεση νέων πελατών, καθώς επίσης και να ασχολείται ενεργά με τις προσφορές. Στις αρμοδιότητες του Ραφαήλ είναι να προσεγγίζει εξολοκλήρου μία δουλειά με στόχο την πιο εύκολη διεκπεραίωση της με βάση το σωστό προγραμματισμό, ο ποιοτικός έλεγχος καθαριότητας και η σωστή παράδοση στον πελάτη.

Όπως για κάθε νέο που ξεκινά σχέσεις συνεργασίας με την οικογένεια του, έτσι και για τον Ζανέττο και τον Ραφαήλ η αρχή ήταν δύσκολή όσον αφορά την προσαρμογή. Επιπρόσθετα, ο Ζανέττος επισημαίνει πως ήθελε να βγάλουν τη σωστή δουλειά προς τα έξω, αλλά τα δεδομένα των καιρών με την κρίση και μετά με τον κορονοϊό περιόριζαν αρκετά την ομαλή διεξαγωγή των εργασιών. Παρ ‘όλα αυτά δεν δυσκολεύτηκαν για πολύ καιρό στο να προσαρμοστούν, καθώς με τη πάροδο του χρόνου παρατήρησαν σημαντική βελτίωση στην δουλειά.   

Ο εκσυγχρονισμός και η εισαγωγή νέων εξειδικευμένων μηχανημάτων στο δυναμικό της εταιρείας ήταν αρχικά μία πρόκληση για τους ίδιους καθώς έπρεπε να μάθουν και να διαδώσουν τη σωστή εκπαίδευση στο προσωπικό της εταιρείας για να έχουν άριστα αποτελέσματα στη δουλειά.

Το ιδανικό για την λειτουργία μίας εταιρείας με βάση τα δεδομένα του σήμερα, είναι η άψογη συνεργασία παλιάς και νέας γενιάς. Ενώνοντας την εμπειρία των γονιών και την άνεση που έχουν στο να χειρίζονται άρτια κρίσιμες καταστάσεις και προβλήματα που προκύπτουν, σε συνεργασία με τις νέες και πρωτοποριακές ιδέες που μπορεί να έχει η νέα γενιά, είναι ότι πιο ωφέλιμο για μία εταιρεία όπως την MZ clean & go.

Σταδιακά, έγιναν κάποιες αλλαγές μέσα στην εταιρεία που βοήθησαν σε μέγιστο βαθμό τον τρόπο διεξαγωγής των εργασιών. Εκτός από τις νέες προσθήκες στα μηχανήματα, και την εισαγωγή νέων αυτοκίνητων, η εταιρεία έχει εξοπλιστεί και με νέα, μεγαλύτερη αποθήκη για την φύλαξη των χαλιών των πελατών. Επίσης, όσον αφορά το τεχνολογικό κομμάτι η εταιρεία αναβαθμίστηκε μέσω νέων λογισμικών προγραμμάτων για την καλύτερη οργάνωση των υλικών και των ραντεβού. Η εταιρεία έχει αυξήσει και το εργατικό δυναμικό που έχει, με σκοπό τη βέλτιστη απόδοση των εργασιών.

Η MZ clean & go έχει σκοπό να εξελίσσεται διαρκώς και να διαπρέπει στον χώρο του καθαρισμού. Με τον συνεχή εκσυγχρονισμό και περισσότερα έξυπνα μηχανήματα που να λύνουν τα χέρια, η εξέλιξη και η επέκταση της εταιρείας είναι αναμενόμενη.

Τηλέφωνο: 99598425 / 99436401

Facebook: MZ CLEAN & GO by Zanettos Prigkis & Rafael Papettas

Instagram: mz_clean_and_go_ltd