Από γενιά σε γενιά: Κράμα επαγγελματισμού και αξιοπιστίας

Την εταιρεία Niska Furnitures την χαρακτηρίζουν η άριστη ποιότητα, η φιλική προσέγγιση και πάνω από όλα ο επαγγελματισμός για πάνω από δύο δεκαετίες. Τα τελευταία 10 χρόνια έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους o Φλώρος Νικολάου, το νέο αίμα στην εταιρεία, μαζί με τον πατέρα του Δημήτρη Νικολάου (Φίτσιου) και η εξέλιξη είναι αναπόφευκτη.

H Niska Furnitures από το 2002 διαπρέπει στον χώρο των κατασκευαστικών ξυλουργικών εργασιών, έχοντας ως στόχο την ποιότητα και τα άρτια αποτελέσματα στις ξυλουργικές κατασκευές. Ο Φλώρος ξεκίνησε σταδιακά την πορεία του μέσα στην εταιρεία το 2013 αρχίζοντας με το σχεδιαστικό κομμάτι, δημιουργώντας σχέδια για τους πελάτες. Με την πάροδο των χρόνων όμως ασχολήθηκε πιο εντατικά και με τον κατασκευαστικό τομέα φτάνοντας στο σήμερα, όπου ασχολείται με όλους τους τομείς της εταιρείας και έχει αναλάβει την διοίκηση της Niska Furnitures. 

Για τον Φλώρο Νικολάου ξεκινώντας την ενασχόληση του στην εταιρεία ήταν κάτι που βγήκε φυσικά και αβίαστα χωρίς να αντιμετωπίσει την οποιαδήποτε δυσκολία, καθώς η ιδέα της δημιουργίας ήταν κάτι το οποίο του άρεσε πολύ εξ αρχής.

Με τις εμπειρίες και γνώσεις που έχει αποκτησει ο Φλώρος από τον πατέρα του, και πάντα με φιλική προσέγγιση και επαγγελματισμό κατασκευάζει δημιουργίες με κύριο γνώμονα την ποιότητα.

Οι καινούργιες ιδέες που έχει να προσφέρει ο Φλώρος, κυρίως όσον αφορά το σχεδιαστικό αλλά και ηλεκτρονικό κομμάτι με συνδυασμό των γνώσεων που έχει αποκτήσει από τον πατέρα του, είναι το βασικό συστατικό της σωστής λειτουργίας της εταιρείας και της ανοδικής πορείας της. Ενώνοντας δυνάμεις παλιά και νέα γενιά είναι ότι χρειάζεται μια εταιρεία για να αντέξει και να σημειώσει σημαντική πρόοδο στον τομέα των επιχειρήσεων.

Τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει ουσιαστικές αλλαγές ως προς τον τρόπο διεξαγωγής των εργασιών αλλά και τον τρόπο επικοινωνίας και παρουσίασης των προϊόντων προς τον πελάτη. Πέρα από την σχεδιαστική και κατασκευαστική εξέλιξη που είναι εμφανές μέσω των σύγχρονων ιδεών του Φλώρου, η εταιρεία αναπτύχθηκε και ως προς το ηλεκτρονικό κομμάτι αλλά και τον τρόπο παρουσίασης των προϊόντων και των υπηρεσιών μέσω του Showroom, όπου ο πελάτης έχει την ευκαιρία να δει όλα τα υλικά και μηχανισμούς που κυκλοφορούν στην αγορά. Παράλληλα, η εταιρεία Niska Furnitures είναι ενεργή τα τελευταία χρόνια και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης παρουσιάζοντας τη δουλειά της και με αυτόν τον τρόπο στο ευρύτερο κοινό.

Ο Φλώρος θέτει ως στόχο την συνεχή ανέλιξη της εταιρείας μέσω της υψηλής ποιότητας των ξυλουργικών εργασιών αλλά και στοχεύοντας στην προσωπική επαφή με τον πελάτη, δημιουργώντας «οικογενειακούς» δεσμούς και σχέσεις αξιοπιστίας. Μέλημά του είναι να συνεχίσει η εταιρεία τον ανοδικό κύκλο των εργασιών της, με τον τρόπο που δουλεύει σήμερα, δημιουργώντας ένα ανθεκτικό κράμα επαγγελματισμού για να αντέχει στις καλές αλλά και στις δύσκολες εποχές.

Οδός: Αλμυρού Νερού 15, Αγία Νάπα

Τηλέφωνο: 99104299

Facebook: NiSka Furnitures 

Instagram: niska.furnitures

www.niskafurnitures.com