Από γενιά σε γενιά: Επιτυχής πορεία προς το αύριο

Η εταιρεία Γιώργος Μούσιης Επιχειρήσεις βρίσκεται από το 1990 στον χώρο των μεταλλικών κατασκευών και τοποθέτηση τεντών. Τώρα, τα παιδιά της οικογενειακής επιχείρησης, Αντώνης και Νίκος βρίσκονται στο προσκήνιο. Με νέες ιδέες και ξεκάθαρο όραμα οδηγούν την εταιρεία στην επιτυχία.

Για τον Αντώνη και τον Νίκο Μούσιη η τριβή τους με το επάγγελμα του πατέρα τους ήταν πολύ καθοριστική στην πορεία τους στον χώρο. Από μικροί ακολουθούσαν τον πατέρα τους τα καλοκαίρια με σκοπό να μάθουν τη δουλειά και να είναι έτοιμοι για το τι έπεται. Έτσι, ο Αντώνης από το 2008 όντας έτοιμος, ξεκίνησε να δουλεύει στην εταιρεία ως απλός υπάλληλος κυρίως στο πρακτικό κομμάτι. Όπως ο Αντώνης, έτσι και ο Νίκος ξεκίνησε να δουλεύει στην εταιρεία από το 2010, όμως τις πιο πολλές ευθύνες τις είχε αναλάβει το 2015 μαζί με τον Αντώνη. Ως μέρος της διοίκησης, τα δύο αδέλφια, είναι σε θέση να κάνουν τα πάντα στην εταιρεία, όπως την εισαγωγή νέων προϊόντων από το εξωτερικό αλλά και την εξεύρεση νέων πελατών.     

Σταδιακά, μέσα στα χρόνια, έρχεται η εξοικείωση με τη φύση της δουλειάς, όμως στην αρχή βρίσκεσαι πάντα αντιμέτωπος με δυσκολίες. Για τον Αντώνη και το Νίκο δυσκολία ήταν το να βρουν το θάρρος, να μπουν στη δουλεία, να μάθουν και να αναλάβουν το διοικητικό κομμάτι, συνεχίζοντας την άριστη πορεία που έχει χαράξει ο πατέρας τους στον χώρο των επιχειρήσεων. Επίσης, έπρεπε να μάθουν όλους τους προμηθευτές με τους οποίους είχαν συνεργασία, αλλά και να διευρύνουν τον κύκλο του πατέρα τους, αναπτύσσοντας νέες συνεργασίες όχι μόνο με προμηθευτές από την Κύπρο αλλά και από το εξωτερικό. Οι προκλήσεις αυτές δεν άργησαν να γίνουν συνήθεια για τον Αντώνη και τον Νίκο αλλά και για την αρμονική διαπεραίωση των εργασιών.

Το να έχουν δίπλα τους τον πατέρα τους Γιώργο κατά την πορεία τους μέσα στην επιχείρηση είναι αναπόσπαστο κομμάτι της επιτυχίας τους. Οι συμβουλές της παλιάς γενιάς είναι πολύ σημαντικές. Ακούγοντας τις συμβουλές αυτές προσεκτικά, μπορούν να οδηγήσουν στην βελτίωση και την ανέλιξη της εταιρείας. Παράλληλα, η νέα γενιά έρχεται να συμπληρώσει την παλιά γενιά μέσω της εξελιγμένης τεχνογνωσίας, η οποία δεν είναι και τόσο οικεία στην παλιά γενιά, αλλά και μέσω της ένταξης νέων προϊόντων στη δουλεία.

Η εταιρεία μπήκε στη νέα εποχή δυναμικά, ακολουθώντας το σύγχρονο μοντέλο προώθησης και αναλαμβάνοντας την προβολή των έργων της εταιρείας διαδικτυακά, κυρίως μέσω των διάφορων Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης. Η προβολή της εταιρείας σε συνδυασμό με τα νέα εξελιγμένα προϊόντα που διαθέτει στην μεγάλη γκάμα επιλογών για τον πελάτη, έχουν φέρει την εταιρεία με επιτυχία στα δεδομένα του σήμερα.

Για τον Αντώνη και το Νίκο η εξέλιξη είναι μονόδρομος. Θέτουν συνεχώς υψηλούς στόχους ως προς την διεκπεραίωση των εργασιών αλλά και ως προς την εικόνα που βγάζει η επιχείρησης προς τα έξω. Στόχος είναι η εισαγωγή νέων προϊόντων και η εμπλούτηση της γκάμας της εταιρείας, καθώς και η συνεχές αναβάθμιση και η ανέλιξη της εταιρείας μέσα στα επόμενα χρόνια, καθιστώντας τα δύο αδέλφια άξιους συνεχιστές του έργου που έχουν αναλάβει από τον πατέρα τους.

Οδός: Ασκληπιού 13, Παραλίμνι

Τηλέφωνο: 99684746

Facebook: Γιώργος Α Μουσιης Τεντες