Από γενιά σε γενιά: Αριστεία και ποιότητα στα προϊόντα καθαρισμού

Η δεύτερη γενιά της εταιρίας Primo Cleaning Products έχει πάρει τη σκυτάλη, με πολλή αγάπη και μεράκι για δουλειά. Ο Όμηρος Γεωργίου μας παρουσιάζει τα σχέδια του για το μέλλον και την πορεία της εταιρείας τα επόμενα χρόνια. 

Το εργοστάσιο για τον Όμηρο και τον αδερφό του ανέκαθεν ήταν το δεύτερο τους σπίτι, αφού καθημερινά ήταν παρόν στη δουλεία. Θυμάται τα απογεύματα μετά το σχολείο, όπου πήγαινε εκεί και βοηθούσε τον πατέρα του. Ουσιαστικές ευθύνες στην εταιρεία, σε καθημερινή βάση, ανέλαβε όταν επέστρεψε από τις σπουδές του το 2019, κυρίως στο τμήμα πωλήσεων της εταιρείας στην επαρχία Λάρνακας, όπως και την προβολή και προώθηση μέσω του Digital Marketing και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Όπως ήταν αναμενόμενο, αντιμετώπισε κάποια προβλήματα στην αρχή. Το νεαρό της ηλικίας του υπήρξε πρόβλημα σε κάποιες περιπτώσεις καθώς ήταν δύσκολο να προωθήσει προϊόντα σε κάποιους πελάτες οι οποίοι δεν εμπιστεύονταν για τις αγορές τους ένεαρό 22 χρονών. Αλλά αυτό δεν άργησε να γίνει προτέρημα καθώς ο ενθουσιασμός του και οι γνώσεις του για τα προϊόντα ήταν τόσο μεγάλος που οι πελάτες το εκλάμβαναν θετικά.

Ένα από τα θέματα που καλείται να αντιμετωπίσει ο ίδιος, σχεδόν καθημερινά είναι οι προσωπικές σχέσεις που δημιουργούνται με το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας. Στην εταιρεία επικρατεί ένα οικογενειακό κλήμα, αλλά αυτό πολλές φορές γίνεται λόγος εκμετάλλευσης. Για αυτό τον λόγο πάντα προσπαθεί να φέρεται με τον καλύτερο επαγγελματικά τρόπο και να κρατάει τα προσχήματα εν ώρα εργασίας. Κατ’ επέκταση, αυτό συμβαίνει και με τους πελάτες. Με αρκετούς πελάτες, λόγο της φιλικής σχέσης που υπάρχει μεταξύ τους, έρχεται σε δύσκολή θέση όταν έρχεται η στιγμή των πληρωμών και του μηνιαίου υπόλοιπου που δημιουργείται.

Η συνύπαρξη του μαζί με τον πατέρα και τον αδερφό του στην Primo Cleaning Products είναι καθοριστική. Η επικοινωνία παλιάς και νέας γενιάς είναι καθημερινή. Εκτός από το ότι συνυπάρχουν στον ίδιο χώρο και συζητάνε τα πάντα περί της δουλειάς, είναι πολλές οι φορές που θα χρειαστεί την γνώμη του τηλεφωνικά και διευκρινίσεις που αφορούν τη δουλειά. Ο ίδιος λέει πως για καλή του τύχη, οι γονείς του είναι απόλυτα ενεργοί στην εταιρεία, και αυτό δίνει ώθηση και αυξάνουν τον ενθουσιασμό του Όμηρου και του αδερφού του πάντα με κίνητρο τη δουλειά.

Όλα αυτά τα χρόνια έγιναν αρκετές ουσιαστικές αλλαγές σε πολλούς τομείς στην εταιρεία και κυρίως στις επαφές με το εξωτερικό. Αλλαγές οι οποίες επέφεραν νέες συνεργασίες με Αγγλία αλλά και άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Στοιχειώδης αλλαγές έγιναν και στις εγκαταστάσεις της Primo Cleaning Products, με κύριο στόχο την αναβάθμιση των προϊόντων για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών.

Ο Όμηρος, γεμάτος όρεξη και αγάπη για την εταιρεία που έχει στα χέρια του, έχει θέσει ήδη κάποιους στόχους προς υλοποίηση, με σκοπό πάντα την ανέλιξη της εταιρείας. Για τα επόμενα χρόνια, θα ήθελε να γίνει ολική αναβάθμιση του εξοπλισμού, με σκοπό να γίνει πιο εύκολη η παραγωγή των προϊόντων. Κύριος στόχος του όμως, είναι να καθιερωθεί το όνομα της εταιρείας Primo Cleaning Products, καθιστώντας το συνώνυμο της άριστης ποιότητας προϊόντων καθαρισμού στην καθημερινότητα του καταναλωτή.

Οδός: Τζων Κένεντυ, Φρέναρος

Τηλέφωνο: 23 820841

Facebook: Primo Cleaning Products Ltd

Instagram: primocleaningproductsltd

primocy.com