Από γενιά σε γενιά: Άρμονική συνύπαρξη παλιάς και νέας γενιάς

Η Bagno Designs μας παρουσιάζει το νέο πρόσωπο στο πηδάλιο της εταιρείας, τον Αναστάσιο Πυρίλλη. Με πολλή όρεξη και νέες ιδέες η εταιρεία εξελίσσεται στον δρόμο που χάραξε η παλαιότερη γενιά.

Η εμπειρία του Αναστάσιου Πυρίλλη ξεκίνησε το το 2012 εργαζόμενος εποχιακά στην εταιρεία μέχρι και το 2018. Έχει περάσει από όλες τις θέσεις εργασίας, γεγονός που του πρόσφερε την ευκαιρία να αποκτήσει εμπειρίες και να έχει ίδια γνώση όλων των τομέων και δραστηριοτήτων της εταιρείας. Με την ολοκλήρωση των σπουδών του, περί τα μέσα του 2019, ανέλαβε την διοίκηση της εταιρείας Bagno Designs. Λαμβάνοντας υπόψιν το γεγονός ότι η ανάληψη των διοικητικών καθηκόντων της εταιρείας έγινε με την ολοκλήρωση των σπουδών του και με τον ερχομό της πανδημίας, το άγχος ως προς την διαχείριση διάφορων καταστάσεων ή και αναπάντεχων προβλημάτων ήταν ένα αρχικό πρόβλημα προς αντιμετώπιση. Με υπομονή και έχοντας ως προτεραιότητα την οικονομική βιωσιμότητα της εταιρείας και σε συνεργασία με άλλα στελέχη της εταιρείας, αρχίσαν οι αλλαγές σε διάφορους τομείς ως προς τη βελτίωση και τη σωστή ανταπόκριση στις σύγχρονες ανάγκες της αγοράς. Παρόλα αυτά, λαμβάνοντας ταυτόχρονα υπόψη την εμπειρία και την γνώση που του μετέφερε ο πατέρας του Θεόδωρος Πυρίλλης ως προς τον τρόπο λειτουργίας της εταιρείας, σε συνδυασμό με τις γνώσεις που είχε αποκτήσει κατά την διάρκεια των σπουδών του, ήταν ένας σημαντικός παράγοντας ο οποίος του επέτρεψε να ανταπεξέλθει διαφόρων καταστάσεων και να μπορέσει να διοικήσει την εταιρεία με επιτυχία μέχρι σήμερα.
Η πιο μεγάλη πρόκληση που είχε να αντιμετωπίσει στην αρχή της πορείας του όσο αφορά τη διοίκηση της εταιρείας, ήταν η σύζευξη των ιδεών της νέας γενιάς με την παλιά. Η προσφορά της παλιάς γενιάς αλλά και της νέας είναι εξίσου σημαντική. Ενώνοντας τις δυνάμεις τους και κερδίζοντας η νέα γενιά την εμπιστοσύνη της παλιάς, τότε το όφελος της εταιρείας είναι μεγάλο. Αυτή είναι η πιο επιτυχημένη συνταγή και ο πιο ισχυρός συνδυασμός. Η αρμονική συνύπαρξη των στόχων, επιθυμιών, ιδεών, καινοτομιών και δυναμικής που πηγάζουν από την νέα γενιά μέσα από το φιλτράρισμα της εμπειρίας των βιωμάτων της παλιάς γενιάς, φτάνει στη απόλυτη επιτυχία. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι ο αμφίδρομος σεβασμός και αναγνώριση της συμβολής του κάθε στελέχους στην εταιρεία.
Στην Bagno Designs γίνονται αλλαγές με γνώμονα την βιωσιμότητα και την ανάπτυξη της επιχείρησης. Έχοντας ως εφόδιο τις γνώσεις και εμπειρία των σπουδών του στο εξωτερικό, ο Αναστάσιος πιστεύει πως η εταιρεία μετεξελίσσεται συνεχώς ώστε να συνεχίσει να είναι δίπλα στον πελάτη, προσφέροντας τα πιο ποιοτικά προϊόντα και άριστη εξυπηρέτηση καθώς και δίπλα στον εργαζόμενο, προσφέροντας ένα ευχάριστο εργασιακό περιβάλλον.
Σίγουρα η ανάπτυξη και η ανανέωση είναι ένας στόχος εξέλιξης της επιχείρησης. Επισημάνει πως αναμένονται σταδιακά να υλοποιηθούν ενέργειες που αφορούν τον περαιτέρω εκσυγχρονισμό της εταιρείας Bagno Designs με την υιοθέτηση νέων τεχνολογιών καθώς και την προσαρμογή όλων των τομέων της στα σύγχρονα δεδομένα, έτσι ώστε η εξυπηρέτηση και ικανοποίηση των πελατών να γίνεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Στην Bagno Designs κρατάνε πάντα σταθερά τις ίδιες αξίες, ιδανικά και αρχές που την διέπουν από την πρώτη μέρα λειτουργίας της μέχρι σήμερα, οι οποίες βασίζονται στο τρίπτυχο ΠΟΙΟΤΗΤΑ – ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ – ΤΙΜΗ.

1ης Απριλίου 223, Παραλίμνι, Τ: 23827200

Facebook: Bagno Designs

bagnodesigns.com