Αναδεικνύει την ομορφιά κάθε γυναίκας

Η αισθητικός Γεωργία Ελευθερίου, ιδιοκτήτρια του “Georgia Eleftheriou Beauty and Care” έχει βάλει ως στόχο να αναδεικνύει τα ωραία χαρακτηριστικά της κάθε γυναίκας μέσα από τη δουλειά της.

Από τον Ζανέττο Λουκά

Πότε και πώς κατάλαβες πως το επάγγελμα της αισθητικού ήταν «το δικό σου» επάγγελμα;
Από μικρή ηλικία θυμάμαι τον εαυτό μου να «κάνω» την αισθητικό. Να βάφω τα νύχια στις κούκλες μου και να τους κάνω μάσκες προσώπου. Ήταν κάτι το οποίο ήθελα να κάνω και ήμουν σίγουρη ότι θα το έπραττα με σοβαρότητα και επαγγελματισμό. Όταν πλέον πήρα την απόφαση να ακολουθήσω το επάγγελμα αυτό, συνειδητοποίησα ότι όντως είναι αυτό που μου ταιριάζει και τελικά κατάφερα να κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα και να κάνω αυτό που αγαπώ.


Ποια είναι η εκπαίδευσή σου;

Σπούδασα Ανώτερη Αισθητική (3ετές πρόγραμμα) στο KES COLLEGE και παράλληλα παρακολούθησα και κάποια επιπλέον σεμινάρια όπως nails course, μαδεροθεραπεία, lash-lift. Μετά τις ακαδημαϊκές μου σπουδές προσπαθώ τακτικά σε κάθε ευκαιρία που μου δίνετε μέσα από σεμινάρια και διάφορα courses να εξελιχθώ τόσο σε επαγγελματικό αλλά και σε προσωπικό επίπεδο. Θεωρώ ότι η σπουδή και η εκπαίδευση δεν σταματάνε μετά τις ακαδημαϊκές σπουδές αλλά είναι καθημερινά μία συνεχής εξέλιξη και βελτίωση σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.


Τι είδους υπηρεσίες προσφέρει το στούντιο;
Οι υπηρεσίες που παρέχω στο στούντιο μου είναι Μανικιούρ – Πεντικιούρ, Αποτρίχωση, Μασάζ αλλά και Lash-Lift.


Ποια είδη θεραπείας κάνεις;

Ασχολούμαι εντατικά με διάφορα είδη θεραπείας τα οποία περιλαμβάνουν θεραπείες προσώπου, σώματος αλλά και αδυνατίσματος. Είναι οι τομείς όπου δίνω και περισσότερο φάσμα και ενέργεια καθώς είμαι άνθρωπος που θέλει να βλέπει τη θετική αλλαγή στο πρόσωπο και στο σώμα μίας γυναίκας.

Όταν περιποιείσαι το πρόσωπο μιας γυναίκας, ποιο είναι το αποτέλεσμα που θέλεις να αποδώσεις;
Σίγουρα τελειώνοντας μια θεραπεία προσώπου, σκοπός μου είναι ο πελάτης να φύγει με χαμόγελο και ευχαρίστηση από το ινστιτούτο μου. Βέβαια, εξαρτάται και από τη θεραπεία που θα ακολουθήσουμε για το κάθε πελάτη. Αν για παράδειγμα κάνουμε μεσοθεραπεία, σίγουρα περιμένω να δω λάμψη και λείανση των ρυτίδων στο προσώπου του πελάτη. Και φυσικά ερχόμενος κάποιος στο χώρο μου θέλω να ξεκουράζεται μέσα από τις θεραπείες και να ξεχνιέται από το άγχος και το στρες της καθημερινότητας.

Για ποιες δουλειές σου αισθάνεσαι υπερήφανη;

Για όλες τις δουλειές μου αισθάνομαι περήφανη αλλά κυρίως με τις θεραπείες αδυνατίσματος και κυτταρίτιδας νιώθω περισσότερη χαρά, ειδικά όταν βλέπω και την ικανοποίηση στο πρόσωπο των πελατών μου. Γιατί, η χαρά και το χαμόγελο του πελάτη όταν καταφέρουμε να φτάσουμε μαζί στο επιθυμητό αποτέλεσμα, είναι η καλύτερη ανταμοιβή για μένα!

Ποια συμβουλή θα έδινες σήμερα στα σημερινά κορίτσια στον τομέα του beauty;
Θα συμβούλευα όλες τις γυναίκες να μην παραμελούν ποτέ το δέρμα τους και ειδικότερα το προσώπου τους γιατί είναι ο καθρέφτης του εαυτού μας! Να το φροντίζουν στο σπίτι καθημερινά αλλά να τηρούν και τις συμβουλές και θεραπείες που τους προτείνει η αισθητικός τους με τα απολύτως απαραίτητα και κατάλληλα προϊόντα. Και εννοείται, όσο πιο νωρίς και σωστά αρχίσει να γίνεται η φροντίδα του δέρματος & προσώπου τόσο το καλύτερο!

Θεοδώση Πιερίδη 16, 5380 Δερύνεια, T: 97668922

Instagram: Beautycarege