Αδιαμφισβήτητη πρωτιά στην αξιοπιστία!

Της Ιωάννας Τζούλιου

Η Power Waste Services είναι μια επιχειρηματική δραστηριότητα που αποτελείται από την Power Skip and Hook & την Power Jet Cleaning System και στόχο έχει να παρέχει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.

Η Power Skip and Hook έχει πολυετή εμπειρία στην ενοικίαση κάδων αποκομιδής μπάζων. Ξεκίνησε το 2007 από τον Ανδρέα Ευαγόρου με ειδικό φορτηγό Skip Loader. Τώρα παρέχει 120 κάδους και 2 εξειδικευμένα φορτηγά όπως επίσης 1 φορτηγό Hook Loader και 5 κάδους τύπου Hook.

Φωτογραφία: Γιώργος Αθανασίου

Όπως μας αναφέρει ο ιδιοκτήτης, “η αξιοπιστία και η άμεση εξυπηρέτηση της εταιρείας σε συνδυασμό με τα εξειδικευμένα μηχανήματα- εξοπλισμό καθώς και το έμπειρο προσωπικό είναι τα στοιχεία που εγγυούνται άμεση εξυπηρέτηση και ποιότητα δουλειάς.”

Το Μάρτιο του 2019 δημιουργήθηκε η Power Jet Cleaning System, η οποία εξειδικεύεται στον καθαρισμό εξωτερικού χώρου, και είναι πλήρως εναρμονισμένη με τις σύγχρονες τεχνικές και μεθόδους. Αναλαμβάνει τακτικό καθαρισμό και περιποίηση κεραμικών, τεχνιτών και άλλων δαπέδων, υπαίθριων χώρων, ξέπλυμα ταρατσών για απομόνωση καθώς και αφαίρεση Graffiti και μούχλας. Τον καθαρισμό αναλαμβάνει έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό, αφού μέλημά τους είναι να επιτυγχάνουν πάντα άριστα αποτελέσματα.

Ακολουθώντας το ρητό “η καθαριότητα είναι η μισή αρχοντιά” και δίνοντας βαρύτητα στην ειλικρίνεια, την άμεση εξυπηρέτηση και τη σωστή επαφή με τον πελάτη, φροντίζουν πάντα να προσφέρουν πολύτιμες υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

Η Power Jet απευθύνεται σε Ξενοδοβιομηχανίες, εργοληπτικές εταιρείες, ιδιώτες, σε βαριές & ελαφριές βιομηχανίες καθώς και σε δήμους & κοινότητες.

Ο ιδιοκτήτης Ανδρέας Ευαγόρου μας λέει ότι “βασικοί κανόνες που διακρίνουν τις επιλογές του ως επιχειρηματίας είναι η ώριμη σκέψη με γνώμονα τις αρχές που τον διακατέχουν όπως επίσης η μεθοδικότητα. Συνδυάζοντας αυτά τα δύο καταφέρνει να υπερνικά τα εμπόδια”.

Μελλοντικοί στόχοι της εταιρείας; Με σταθερά βήματα έχουν ως στόχο να εμπλουτίσουν την γκάμα των υπηρεσιών τους με σύγχρονες και καινοτόμες ιδέες, καθώς επίσης να διατηρήσουν την Power Skip ως πρώτη προτίμηση στην Επαρχία Αμμοχώστου και να πάνε την Power Jet στο επόμενο επίπεδο. 

Αριστοτέλους 54, Παραλίμνι

Τηλ. Επικοινωνίας: 99 638054