Ένας νέος χώρος ομορφιάς με καινοτόμες υπηρεσίες

Της Βέρας Κοσμά

Το Centro Bellezza είναι ένα ινστιτούτο αισθητικής που ανταποκρίνεται στις πλέον σύγχρονες ανάγκες σας για υγεία και ομορφιά.

Η Εύα Νικολάου παρά το νεαρό της ηλικίας της, είχε ένα σύντομο πέρασμα από την πόλη Perugia της Ιταλίας και στην συνέχεια φοίτησε στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο οπού διακρίθηκε για τις επιδόσεις της (αρίστευσε με γενικό βαθμό 4/4) στο κλάδο της Αισθητικής. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της ξεχώριζε για τις γνώσεις της και φυσικά για τις επιδόσεις της όπου και την ανέδειξαν. Ως πρωτεύσαντας εκφώνησε την τελετή αποφοίτησης του Πανεπιστήμιου ευχαριστώντας τους συμφοιτητές και τους καθηγητές της.

Παρακολούθησε αρκετά σεμινάρια και συνέδρια σε Κύπρο και στο εξωτερικό που αφορούν τις εξελίξεις στις νέες τεχνολογίες και καινοτομίες της αισθητικής.

Έχοντας ως όπλο τα όνειρα της και τις φιλοδοξίες της εγκαινίασε το δικό της παραϊατρικό ινστιτούτο ομορφιάς ‘Centro Bellezza’. Το Centro Bellezza είναι ένας όμορφος χώρος γεμάτος χαμόγελα και θετική ενέργεια.

Η Εύα Νικολάου θα αντιμετωπίσει κάθε πρόβλημα σας με την μέγιστη προσοχή και θα δώσει τις καλύτερες λύσεις της αγοράς. Τα σύγχρονα μηχανήματα ομορφιάς και περιποίησης προσφέρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε οποιοδήποτε τομέα περιποίησης ή θεραπείας επιλέξετε.

Πάντα με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον στο ινστιτούτο ομορφιάς ‘Centro Bellezza’ μπορείτε να συναντήσετε τα τελευταίας τεχνολογίας Lasers Nd-Yag, Diode & Alex καθώς και υπηρεσίες Cryolipolysis, Cavitation, Mesotherapy, RF Ραδιοσυχνότητες και HIFU – Αποτέλεσμα lifting χωρίς νυστέρι!

Επίσης λόγω των κορυφαίων μηχανημάτων που διαθέτει το ινστιτούτο προσφέρει θεραπείες για Σημάδια & Ακμή, Αφαίρεση Ευρυαγγειών, Καταπολέμηση Εφίδρωσης, Ονυχομυκητίαση, Μεσοθεραπεία, Θεραπείες Αντιγήρανσης, Κρυολιπόλυση, Αφαίρεση Ραγάδων, Βαθύς Καθαρισμός Προσώπου με Κρυστάλλους και Θεραπείες Αδυνατίσματος & Κυτταρίτιδας.

Χωρίς αμφισβήτηση στο Centro Bellezza η υγεία του δέρματος είναι η Νο1 προτεραιότητα και σίγουρα αξίζει να το επισκεφτείτε.