Salma Hayek: Οι αδημοσίευτες φωτογραφίες από τον γάμο της που δείχνουν πόσο όμορφη νύφη ήταν
Η Salma Hayek παντρεύτηκε πριν 13 χρόνια τον Francois-Henri Pinault και μαζί έχουν αποκτήσει μια κόρη, την Valentina Paloma Pinault.
Ο φωτογράφος Mario Testino μοιράστηκε στο Instagram του μερικές αδημοσίευτες- μέχρι τώρα- φωτογραφίες από τον γάμο της διάσημης ηθοποιού με αφορμή την κυκλοφορία του βιβλίου του ‘I Love You‘ με φωτογραφίες του από γάμους.
Στις φωτογραφίες που ανέβασε φαίνεται η Hayek να φοράει ένα σατέν νυφικό, με χτενισμένα τα μαλλιά της σε κότσο κι ένα πολύ όμορφο νυφικό μακιγιάζ. Σε μια δεύτερη φωτογραφία φαίνονται τα δύο νυφικά που είχε επιλέξει για την ημέρα ενώ σε μια τρίτη ασπρόμαυρη φωτογραφία φαίνεται η σταρ να δοκιμάζει ένα νυφικό μπροστά σε ένα παράθυρο.

In Naples, which is a place where I have spent a lot of time, wedding photographers start the work day before the marriage until way after the party is over — the session lasts the whole day. I have even seen them documenting breakfast the morning after too. The moments of a bride have such importance for a family.” από την ανάρτηση του
Όπως έγραψε ο φωτογράφος στη λεζάντα, ο λόγος που επέλεξε να τραβήξει τις φωτογραφίες ήταν για να κάνει ένα όμορφο δώρο στους φίλους του: “Τα τελευταία 10 με 15 χρόνια έχω δώσει στους περισσότερους φίλους μου που έχουν παντρευτεί φωτογραφίες τους πριν πάνε στην εκκλησία. Αυτό ήταν το τέλειο δώρο γάμου. Η μαγική στιγμή που το ζευγάρι ετοιμάζεται να γιορτάσει την ένωσή του, περικυκλωμένο από ανθρώπους που αγαπά”.

Η Salma και ο Pinault είχαν παντρευτεί την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου το 2009 ενώ είχαν κάνει και μια μεγάλη δεξίωση στη Βενετία λίγους μήνες μετά με καλεσμένους τις οικογένειές τους και πολλούς διάσημους φίλους τους.

Πηγή: madamefigaro.gr
