Χιού Τζάκμαν: Η γυναίκα του αρνήθηκε τον έρωτα του Μικ Τζάγκερ για εκείνον

H ατέλειωτη αγάπη του Χιού Τζάκμαν για τη γυναίκα της ζωής του και το τρυφερό του μήνυμα για τα γενέθλια της.

Ο Αυστραλός ηθοποιός Χιού Τζάκμαν ευχήθηκε στην αγαπημένη του σύζυγο Ντέμπορα για τα 67α γενέθλιά της. Στην φωτογραφία που ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram βλέπουμε το ζευγάρι να χαμογελάει πάνω σε μια γόνδολα.

Ο Χιού και η Ντέμπορα είναι παντρεμένοι εδώ και 28 χρόνια, από το 1996. Εκείνος ήταν 28 ετών και εκείνη 41.

Γνωρίστηκαν στην τηλεοπτική σειρά Corelli, στην Αυστραλία. “Η Ντεμπ ήταν μεγάλη σταρ ήδη” είχε πει ο Τζάκμαν για εκείνη την πρώτη συνάντηση. “Μπήκα σε ένα αμάξι και η Ντεμπ καθόταν μπροστά. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Έβγαλε τη ζώνη της, γύρισε προς τα πίσω και έβγαλε τα γυαλιά της και είπε “γειά, είναι η Ντέμπορα λι Φέρνες, χαίρομαι που σε γνωρίζω” και θυμάμαι πως σκέφτηκα “μου αρέσει αυτό το κορίτσι”” έχει πει σε συνέντευξή του.

Ο ίδιος ήξερε αμέσως πως θα περάσουν μαζί τη ζωή τους. Ύστερα από έναν μήνα κάλεσε 20 φίλους για φαγητό στο σπίτι του, ανάμεσά τους και η Ντέμπορα. Της ζήτησε να τον βοηθήσει στην κουζίνα με το γλυκό και της είπε “μου αρέσεις, συγγνώμη, θα το ξεπεράσω” και εκείνη του απάντησε “αλήθεια; γιατί και εμένα μου αρέσεις”.

Μάλιστα εκείνο το βράδυ η Ντέμπορα αρνήθηκε να βγει έξω για να διασκεδάσει με τον Μικ Τζάγκερ! Είχε έρθει με τη λιμουζίνα του έξω από το σπίτι του Τζάκμαν με μια φίλη της για να την πάρουν και να συνεχίσουν κάπου άλλου τη βραδιά. Όμως εκείνος της είπε “όχι, όχι, μην φύγεις τώρα. Πες του ότι είσαι καλεσμένη σε δείπνο του Χιού Τζάκμαν”. Έτσι κι έγινε και μάλλον τα υπόλοιπα είναι ιστορία.

Χιού Τζάκμαν: Η γυναίκα του αρνήθηκε τον έρωτα του Μικ Τζάγκερ για εκείνον

Χίου Τζάκμαν, σύζυγος

Στα φετεινά της γενέθλια της έγραψε λοιπόν: “Χρόνια πολλά στην φανταστική γυναίκα μου. Αυτή είναι η 28η φορά που γιορτάζω αυτή τη μέρα μαζί σου. Με έμαθες πολλά πράγματα, μεταξύ των οποίων και το πώς να γιορτάζω. Πώς να γιορτάζω τη ζωή, την οικογένεια, τη φιλία και την αγάπη. Το φως και η χαρά σου φωτίζουν όλους γύρω σου! Τα παιιδά λούζονται σε αυτή τη λάμψη κάθε μέρα και σήμερα ευχόμαστε να νιώσεις όλη αυτή την αγάπη να αντικατοπτρίζεται σε εσένα. Σ’ αγαπώ”.

Πηγή: womantoc.gr