Τζέιμι Φοξ: «Πήγα στην κόλαση και γύρισα» (Βίντεο)

Ο ηθοποιός μίλησε για πρώτη φορά για την κατάσταση της υγείας του, μέσω ανάρτησης στο Instagram.

Μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram επέλεξε ο Τζέιμι Φοξ να ενημερώσει τους θαυμαστές του για όλες τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την ανάρρωσή του, μήνες μετά την εισαγωγή του στο νοσοκομείο για ένα άγνωστο επείγον περιστατικό.

Η κόρη του Φοξ, η Κορίν, δήλωσε πως ο ηθοποιός αντιμετώπισε ένα ιατρικό ζήτημα. Ωστόσο, η οικογένεια δεν μοιράστηκε λεπτομέρειες σχετικά με το πρόβλημα υγείας του.

Όμως, μέσω ανάρτησής του στο Instagram το Σάββατο, 22 Ιουλίου, ο ηθοποιός ευχαρίστησε την οικογένειά του που κράτησε τις λεπτομέρειες σχετικά με την υγεία του κρυφές και διαβεβαίωσε τους θαυμαστές του ότι παρά τις εικασίες ο ίδιος, δεν είναι ούτε παράλυτος ούτε τυφλός.

«Βρέθηκα αντιμέτωπος με κάτι που πίστευα ότι δεν θα ξεπερνούσα ποτέ», δήλωσε πριν ευχαριστήσει τους θαυμαστές του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τα μηνύματα υποστήριξης.

Στη συνέχεια, ο ηθοποιός δήλωσε πως καταλαβαίνει την ανάγκη του κόσμου για μια σχετική ενημέρωση, αλλά ο ίδιος δεν ήθελε οι φαν να τον δουν σε αυτή την τραγική κατάσταση.

«Θέλω να με βλέπετε να γελάω, να περνάω καλά, να διασκεδάζω, να λέω αστεία, να κάνω ταινίες. Δεν ήθελα να με δείτε διασωληνομένο, να παλεύω να κρατηθώ στη ζωή και να μην ξέρω αν θα τα καταφέρω».

Ενώ δεν αποκάλυψε τι ακριβώς του συνέβη, ευγνωμο την αδελφή του Δίδρα Ντίξον, την κόρη του Κορίν και τους σπουδαίους γιατρούς που τον ανέλαβαν, καθώς σύμφωνα με τον ίδιο «Του έσωσαν τη ζωή».

Διαψεύδει τις φήμες πως έμεινε παράλυτος

Ο Φοξ θέλησε επίσης να διαψεύσει με χιούμορ, όσα γράφτηκαν για εκείνον στα ταμπλοίντ, όπως ότι τυφλώθηκε ή ότι έμεινε παράλυτος.

«Με το να είσαι σιωπηλός μερικές φορές τα πράγματα ξεφεύγουν από τον έλεγχο. Ορισμένοι άνθρωποι υπέθεσαν και διέδωσαν ότι είμαι τυφλός, αλλά όπως μπορείτε να δείτε τα μάτια μου λειτουργούν μια χαρά και επίσης, παρά τις φήμες, δεν είμαι παράλυτος»

Μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά του, ο Τζέιμι Φοξ εξομολογήθηκε πως «πήγε στην κόλαση και γύρισε», αλλά, πρόσθεσε, ότι «επιστρέφοντα είναι πια σε θέση να εργαστεί».

Πηγή: skynews