Ο Τομ Κρουζ δεν έχει κανένα ρόλο στη ζωή της κόρης του με την Κέιτ Χολμς

Ο Τομ Κρουζ δεν έχει δει εδώ και χρόνια τη Σούρι.

Ο Τομ Κρουζ παραμένει αποξενωμένος από την κόρη του Σούρι, την κόρη που είχε αποκτήσει από τη σχέση του με την Κέιτι Χολμς.

Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα ο σταρ, σήμερα 60 ετών, έχει να δει πολύ καιρό την κόρη του που πλέον είναι 16 ετών.

Η Σούρι γεννήθηκε τον Απρίλιο του 2006, όμως οι γονείς της χώρισαν το 2011. Η μικρή άρχισε να απομακρύνεται από τον πατέρα της μετά το διαζύγιο.

Σε έγγραφα δίκης που τον αφορούσε ο ηθοποιός είχε αναφέρει πως η Σαϊεντολογία είχε παίξει μεγάλο ρόλο στο γιατί υπάρχει απόσταση μεταξύ εκείνου και του παιδιού. Όταν είχε ερωτηθεί για το αν η Κέιτι Χολμς έφυγε και για να προστατεύσει τη Σούρι από το αμφιλεγόμενο δόγμα (όπως έκανε άλλωστε και η Νικόλ Κίντμαν) εκείνος είχε απαντήσει θετικά.

Κι αυτό γιατί η Σαϊεντολογία πρεσβεύει πως τα μέλη της δεν θα πρέπει να έχουν σχέση με όσους δεν πιστεύουν σε αυτή.

Έτσι, αφού ούτε η Χολμς ούτε η Σούρι δεν ασπάζονται τη Σαϊεντολογία, ο Τομ Κρουζ στην ουσία δεν θα πρέπει να έχει σχέσεις μαζί τους. “Αυτό είναι δική του απώλεια, δικό του πρόβλημα” είπε πηγή στο περιοδικό Page Six. “Του έχει γίνει πλύση εγκεφάλου”.

Ένα πρώην μέλος της Σαϊεντολογίας, η ηθοποιός Λία Ρεμίνι, είπε πως ο κύκλος της εκκλησίας θεωρεί την Χολς ιδιαίτερα “καταπιεστικό άτομο” και “εχθρό” τους και γι’ αυτό ο Κρουζ δεν μπορεί να επικοινωνήσει με το παιδί. “Πιστεύω ότι το πλάνο του είναι να περιμένει μέχρι να μεγαλώσει λίγο ακόμα η Σούρι και έπειτα να την τραβήξει προς τη Σαϊεντολογία και μακριά από τη μητέρα της”.

Πηγή: womantoc.gr