Νίκος Αλιάγας: “Σκέφτομαι εκείνη τη νεαρή γυναίκα των 19 ετών που χρειάστηκε περισσότερες από δεκατρείς ώρες για να με γεννήσει σε μια μικρή κλινική”

Ένα συγκινητικό μήνυμα για τα γενέθλιά του αλλά και για την μητέρα του.

Τα γενέθλιά του είχε εχθές 13 Μαΐου, ο Νίκος Αλιάγας, ο οποίος μοιράστηκε με τους 1 εκατομμύριο ακολούθους του στο Instagram, τι σκέφτεται με αφορμή αυτής, της πολύ σημαντικής ημερομηνίας για εκείνον.

Ο παρουσιαστής ανήρτησε μία ασπρόμαυρη φωτογραφία του, όπου κάθεται στα σκαλοπάτια μπροστά από μία πόρτα με τον αριθμό 605, κρατώντας τη φωτογραφική του μηχανή στα χέρια του.

Στην ανάρτησή του, έγραψε στη γαλλική γλώσσα που πλέον θεωρείται δεύτερη μητρική:

“13 Μαΐου και θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τις θερμές ευχές και τα λόγια σας. 54 χρόνια ήδη! Ο χρόνος μας περνάει σαν ένα παιχνίδι φωτός και σκιάς, τόσο κρυφό όσο και ουσιαστικό. Σκέφτομαι εκείνη τη νεαρή γυναίκα των 19 ετών που χρειάστηκε περισσότερες από δεκατρείς ώρες για να με γεννήσει σε μια μικρή κλινική στο ενδέκατο διαμέρισμα… Μια άλλη εποχή, σχεδόν ένας άλλος κόσμος. Και η ζωή συνεχίζεται, με την πομπή των απουσιών και των δώρων της, με τις χαρές, τις αμφιβολίες και τα όνειρά της.”.

Και συνέχισε:

“Να είστε ευτυχισμένοι και γαλήνιοι στην καρδιά σας, πάντα υπάρχει κάπου ένα μονοπάτι φωτός. Όλα είναι ένα πέρασμα, όπως τα κεριά που σβήνουμε για ένα τραγούδι. Ο χρόνος που πέρασε δεν χάνεται ποτέ, είναι η έκφραση της ευγνωμοσύνης μας, μια εικόνα που έζησε είναι μια εικόνα που κέρδισε ενάντια στην αμείλικτη αμνησία της ύπαρξης. Το να ζεις σημαίνει να μάθεις να αγαπάς, να δέχεσαι την αγάπη και των άλλων”.

Στο τέλος της ανάρτησής του, ανέφερε και τα ονόματα άλλων διασημοτήτων που έχουν επίσης γενέθλια 13 Μαΐου, όπως η Γαλλίδα παρουσιάστρια Κριστίν Μπραβό.

Πηγή: womantoc.gr