Μαριάννα Τουμασάτου: “Έχω γίνει δωρήτρια οργάνων και σώματος”

Στον Μιχάλη Κεφαλογιάννη και στην εκπομπή “Όλα για τη Ζωή μας” μίλησε η ηθοποιός για την γενναία απόφαση να γίνει δωρήτρια οργάνων.

Η Μαριάννα Τουμασάτου έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή “Όλα για τη Ζωή μας” και στον Μιχάλη Κεφαλογιάννη, στην οποία και αποκάλυψε άγνωστα κομμάτια της ζωής της.

Η επιτυχημένη ηθοποιός αποκάλυψε για πρώτη φορά την απόφασή της να γίνει δωρήτρια οργάνων, τονίζοντας την σημασία της ενσυναίσθησης και της αλληλεγγύης. Μία γενναία απόφαση που οδηγεί στην σωτηρία της ζωής, αλλά και της ψυχής μας.

Αρχικά, η Μαριάννα Τουμασάτου εξήγησε στον Μιχάλη Κεφαλογιάννη πώς έφτασε να πάρει αυτή την απόφαση και το συναίσθημα που την κατέκλυσε. “Όταν έδωσα δείγμα για μυελό των οστών, αλλά δεν βρέθηκε δυστυχώς κάποιος συμβατός, ένιωσα απέραντη ευτυχία. Θα το ξανακάνω. Είμαι δωρήτρια σώματος και οργάνων. Έχω δεχθεί βοήθεια, αγάπη, νοιάξιμο, να είναι κάποιος εκεί για εσένα”, είπε η Μαριάννα Τουμασάτου.

“Όταν θα έρθει η ώρα να “φύγω”, το σώμα μου να πάει στο πανεπιστήμιο και τα όργανα, εάν είναι λειτουργικά, να δοθούν για μεταμοσχεύσεις”, αποκάλυψε η ηθοποιός. “Το να μπαίνεις στη θέση του αλλού είναι η μόνη οδός για να φτιάξουμε έναν καλύτερο κόσμο. το καλό για σένα με ευχαριστεί άρα το κέρδος είναι κι δικό μου”, είπε και πρόσθεσε:

“Αυτό κάνει τη διαφορά από άνθρωπο σε άνθρωπο. Το θέμα είναι, όταν πέφτεις για ύπνο, ποιες σκέψεις σε τριβελίζουν. Εμένα καμία, κοιμάμαι. Καμία σκέψη τέτοιου είδους δεν με ξυπνάει σε σχέση με το αν έκανα ό,τι περνούσε από το χέρι μου. Μπορεί να με κρατήσει ξύπνια το πρόβλημα του άλλου ανθρώπου αλλά όχι η δική μου αναλγησία”.

Πηγή: womantoc.gr